Somaspor, Göztepe İle Deplasmanda Hazırlık Maçı Oynadı

Somaspor, Göztepe İle Deplasmanda Hazırlık Maçı Oynadı

Somaspor, yeni sezon öncesinde 3.hazırlık maçını TFF Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile İzmir Urla Adnan Süvari Tesislerinde oynadı.

Siyah-beyazlılar bugün (perş) oynadığı hazırlık maçında Süper Lig temsilcisi Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu. Göztepe karşısında zaman zaman etkili olan Somaspor’un gollerini Enes Bakal ve penaltıdan Melih Şencan kaydetti. Enes Bakal‘ın 30 metreden attığı frikik golü seyredenler tarafından ayakta alkışlandı.

4.Randevuda Rakip Akhisarspor

Yoğun antrenman programının yanına hazırlık maçlarına da ağırlık veren siyah-beyazlılar, 2.etap’ın son maçını 2.Lig Beyaz grup ekiplerinden Akhisarspor ile 31 Temmuz Cumartesi günü Soma Atatürk Stadı’nda oynayıp 2.etap kampını tamamlayacak.

Somaspor Hazırlık Maçları:

Menemenspor 1-0 Somaspor
Altınorduspor FK 1-2 Somaspor
Göztepe 3-2 Somaspor
Somaspor-Akhisarspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN