Somaspor Göz Dolduruyor

Somaspor Göz Dolduruyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Somaspor, ilk 2 haftada ortaya koyduğu performansla göz dolduruyor.

Lige Niğde Anadolu FK maçının uzatmaları da dahil 10 kişi oynamasına rağmen fırtına gibi bir giriş yapan Siyah-Beyazlılar, dünde Adıyaman 1954 Spor’u Melih Şencan ve Yasin Abdioğlu’nun golleriyle 2-0 mağlup etti. Basatemür’un öğrencileri, ikinci hafta ikide iki ve 6 puanla Sivas Belediyespor ve Bodrumspor ile ligin zirvesinde yer aldı.

Oynadığı maçlarda rakip ağlara 3 gol atıp kalesinde gol görmeyen tek takım ünvanını elinde bulunduran Somaspor, grupta diğer takımlara adeta gözdağı veriyor.

Kaya, ” Oyuncularımız Müthiş Oyun Karakteri Sergiledi

Adıyaman’da maçı yakından takip eden ve gecesini gündüzünü Somaspor’un başarısı için harcayan yönetici Fatih Kaya, daha çok çalışarak seriyi devam ettireceklerini söyledi. Kaya, ‘’Adıyamanspor çok iyi bir takım ama bizim oyuncularımız 90 dakika boyunca sabırlı ve ayakları yere sağlam basan oyun karakteri sergiledi. Bize 3 puan sevinci yaşatan, sahada karakterini ortaya koyan; başta teknik ekibimiz ve oyuncu gurubumuzu bir kez daha tebrik ediyorum.’’dedi.

‘’Adıyaman Taraftarına Teşekkür Ederiz’’

Fatih Kaya, Adıyamanspor için; ‘’İlk iki maçlarını kaybettiler ama kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. İlerleyen haftalarda çok can yakarlar. Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim.  Mağlup olmalarına rağmen Adıyamanlı taraftarlar hem oyuncu değişikliklerinde hem de maç sonu takımımızı alkışladılar bizi de çok iyi ağırladılar kendilerine buradan teşekkür ediyoruz.’’ifadelerini kullandı.

Siyah-Beyazlı ekip hafta sonunda Afjet Afyonspor’u Soma Atatürk Stadı’nda konuk edecek.

Bağlantılı Haberler

Adıyamanspor 0-2 Somaspor

Adıyaman 1954 Spor Hazırlıkları Tamamlandı
Burhanettin Basatemür 3 Puan İstiyor
Yasin Abdioğlu İddialı Konuştu
Adıyaman 1954 Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor, Adıyaman 1954 Spor Hazırlıklarına Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN