Somaspor Galibiyet Serisini 3 Maça Çıkardı

Somaspor Galibiyet Serisini 3 Maça Çıkardı

Şansı tutmadığı Batman Petrolspor’u deplasman da Yusuf Tursun ve Mücahit Aslan’ın golleriyle 2-1 mağlup eden Somaspor, galibiyet serisini üç maça çıkardı.

Somaspor, TFF 2.Lig Beyaz Grupta oynadığı son üç karşılaşmada rakiplerini devirmeye başararak, bu sezonki en uzun galibiyet serisini yakaladı.

İlk olarak 18.hafta evinde Bursaspor‘u Emrecan Bulut (2) ve Yılmaz Ceylan’ın golleriyle 3-1, 19.hafta deplasmanda Afyonspor‘u Emrecan Bulut’un golleriyle 2-0 mağlup eden Siyah-beyazlılar, son olarak yine deplasmanda bir türlü şansı tutmadığı Batman Petrolspor‘u Yusuf Tursun ve Mücahit Aslan’ın golleriyle 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

Seri 4 maça çıkabilecek mi?

Şu ana kadar 28 gol atıp 19 gol yiyen Burhanettin Basatemür idaresindeki siyah-beyazlılar, 21.hafta Soma Atatürk Stadı’nda karşılaşacağı Çorum FK‘yı mağlup edip galibiyet serisini 4 maça çıkartabilecek mi?  Bu sorunun cevabını 90 dakikanın sonunda hep beraber göreceğiz..

 

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN