Somaspor Futbol Akademi Alt Yapı Eğitimi

Somaspor Futbol Akademi Alt Yapı Eğitimi

Lütfen aileler olarak çocuklarınıza yapmak istedikleri sosyal alanlarda yeteneklerini keşfetmeleri ve uzmanlaşmaları İçin sonuna kadar destek olun!

Somaspor Futbol Akademisi Alt Yapı Eğitimi hocaları Güner Aydın Demirel, İsmail Kavruk, Mert Can Ozan ve Uğurcan Bilen’in sporcu velilerine ortak çağrısı; “Lütfen aileler olarak çocuklarınızı yapmak istedikleri sosyal alanlarda yeteneklerini keşfetmeleri ve uzmanlaşmaları İçin sonuna kadar destek olun!”

Futbol alt yapı eğitimindeki en önemli etmen süreçtir.
Soma Spor Antrenörleri olarak bu süreç içinde bilgi, beceri kazandırmayı, amaca uygun davranışlarında değişiklik meydana getirmeyi hedefliyoruz.

Bizler futboldaki Element dediğimiz çalım, kontrol, şut ve buna benzer değişiklikleri sporcularımıza kazandırmayı bizimle geçirdikleri süreç içinde öğretmeyi amaçlıyoruz.

Bizim aramıza katılan sporcuların öğrenme düzeyleri olgunlaşma bağlı olarak bizimle geçen süre içinde ne kadar kalıcı değişiklik yarattığımızı kontrol ediyoruz.

Soma Spor Kulübü adına futbol ile ilgili neleri, nasıl, kime, ne zaman, hangi yolla öğreteceğini bilmek ve bunu bir alt yapı programı haline getirmek özellikle biz antrenörlerin çalıştığımız yaş gruplarında en çok dikkat ettiğimiz konuların başında gelmektedir.

Bu süreç içerisinde bizlerin en fazla zorluk çektiği nokta ailenin kulübe çocuğunu yazdırırken ne amaçladığı!

Çocuklardan daha fazla ailenin bu süreçte ki olaya bakış açısının ne kadar önem verdiğiyle alakalı olarak çocukların gelişiminde etken olduklarını görüyoruz.

Bizler Soma Spor Ailesi ve Antrenörleri olarak futbol oynama becerisine sahip her sporcumuzu önemsiyor ve gelişimleri için bizimle geçirecekleri her zamanın öğrenme adına kaçırılmaması gerekliliğinin altını çizerek ilk önce ailelere anlatmaya çalışıyoruz.

Futbol da yetenek önemlidir, asıl unutulmaması gereken önemli nokta onu korumak ve geliştirmektir.
Bir sporcunun öğrenme fırsatlarına sahip olması, etkili çalışması ve çevresinden yeterli düzeyde desteklenmesi o sporda uzman olması için en büyük etkendir. Lütfen aileler olarak çocuklarınızı yapmak istedikleri sosyal alanlarda yeteneklerini keşfetmeleri ve uzmanlaşmaları İçin sonuna kadar destek olun. Somaspor Futbol Akademisi Alt Yapı Eğitimi hocaları Güner Aydın Demirel, İsmail Kavruk, Mert Can Ozan, Uğurcan Bilen

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN