Somaspor, Esenler Erokspor Maçının Golleri (VİDEO)

Somaspor, Esenler Erokspor Maçının Golleri (VİDEO)

3.Lig 3.Grup 18.hafta maçında Somaspor’un evinde Esenler Erokspor’u 4-2 mağlup ettiği karşılaşmanın golleri

Erokspor, 2.dakikada Enes Soy‘un golüyle 1-0 öne geçti.




Somaspor, 31.dakikadaHakan Çakır’ın güzel ortasında Uğur Can‘ın müthiş yarım volesi durumu eşitledi:1-1




Beraberlik golünün altı dakika sonrası sahneye Muhammed Öztürk çıktı. Sol kanattan Özcan’ın kullandığı korneri kafayla ağlara gönderen Muhammed Öztürk takımını 2-1 öne geçirdi.

Konuk ekip beraberliği yakaladı. Yeşil-sarılı Esenler Erokspor 45+2. dakikada Murat Kayalı ile bir kez daha skoru değiştirdi ve ilk yarı 2-2 sona erdi.




Kaptan dümene Geçti

Lider 55.dakikada kaptan Nurettin Çağlar’ın golüyle 3-2 öne geçti.




Son sözü Abdulkadir Çelik Söyledi.

Dakikalar 90+7’yi gösterdiğinde Kadir Karış’ın kişisel becerisi ile getirip attığı pası usta vuruşla ağlara gönderen Abdulkadir Çelik maçın skorunu tayin etti:4-2




İyi Başladık, İyi Götürelim

Somaspor olarak zorlu geçecek 17 haftalık maç trafiğinin ilkini Esenler Erokspor maçıyla geride bıraktık. 38 puanla ligin 18.haftasını zirvede tamamlamak, diğer takımların yüksek rakamlarda transfer yaptıklarını da düşünürsek bizim için çok iyi bir başarı diyebiliriz. Bu maça kadar ligde oynadığı son 12 karşılaşmada mağlup olmayan Esenler Erokspor’u hemde 4-2 gibi bir skorla mağlup ederek ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamak hepimizi sevince boğdu. O yüzden; tüm ekip olarak vermiş olduğunuz bu onur mücadelesi ve bizlere yaşattığınız bu güzellikler için var olun ‘’Dumanlı Kentin Puslu Çocukları’’ SİYAH-BEYAZ DEVAM..

Haberlerimiz katkı sağlayan Rıfat Kahraman ve Murat Taş’a teşekkür ederiz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Abdullah Türkkan

    Tebrikler soma

YORUM YAZIN