Somaspor Erokspor Maçında Siftah Peşinde Koşacak

Somaspor Erokspor Maçında Siftah Peşinde Koşacak

Ligde oynadığı ilk dört hafta müsabakalarında galibiyetle tanışamayan Somaspor, 5. hafta Erokspor maçında siftah peşinde koşacak.

TFF 2.Lig Beyaz Grup 5.hafta, ilk 4 maçında Batman Petrolspor‘a 1-0 Çorum FK‘ya 2-0 mağlubiyetlerin ardından Sivas Belediyespor‘la 1-1, Amed Sportif ile 0-0 berabere kalan ve 2 puanla 17.sıradaki yer alan temsilcimiz Somaspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul temsilcisi Esenler Erokspor maçında siftah peşinde koşacak.

Somaspor-Erokspor Maçını Barkın Kara Yönetecek

18 Eylül Pazar günü Soma Atatürk Stadı’nda saat 16:00’da başlayacak karşılaşmayı Bilecik Bölgesi Klasman Hakemi Barkın Kara yönetecek. Kara’nın yardımcılıklarını Tuncay Ercan ve Mert Baykal üstlenecek. Zorlu maçın dördüncü hakemi ise Burak Taşkınsoy olacak.

Barkın Kara İle 2.Kez

Maçın orta hakemi Barkın Kara, daha önce 2019-2020 Sezonu 3. Lig 3. Grup 16. Hafta Nevşehirspor ile deplasmanda oynadığımız ve 1-0 olduğumuz maçta düdük çaldı. Barkın Kara maçın 67.dakikasında Onur Ulaş’ı ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışına göndermişti.

Basatemür, Kazanmak İçin Her Şeyi Yapacağız

Basatemür, ”Kazanmak İçin Her Şeyi Yapacağız”

Erokspor maçının hazırlıklarını bugün saat 16:00’da TFF Tesislerinde yapacağı ter antrenmanıyla tamamlayacak olan Somaspor’da teknik patron Burhanettin Basatemür, zorlu maç için;

”İyi kadrosu olan iyi bir takıma karşı oynayacağız. Ancak bizim üç puana ihtiyacımız var. Son düdüğe kadar taraftarımızın takımımızı desteklemesi çok önemli. Genç bir takımız, maç içinde iniş çıkışlar olabilir. Biz kazanmak için her şeyi yapacağız. Gücümüz ve tempomuz iyi durumda. İnşallah bunu başarırız.”dedi.

Yusuf Türk ün hafif sakatlığı dışında eksiği bulunmayan Siyah beyazlılar; oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrılan rakibini yenerek moral bulmak istiyor.

İki Takım Arasında Oynanan Resmi Maçlar

Somaspor 4-2 Erokspor
Erokspor 0-1 Somaspor

Bunlarda İlginizi Çekebilir;

Erokspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Somaspor-Erokspor Maç Fotoları
Somaspor, Erokspor Maçının Golleri 
Erokspor’a Futbol Karakteri
Somaspor’da Erokspor Hazırlıkları Tamamlandı
Somaspor’da Covid-19 Test Sonuçları Belli Oldu
Muhammed ve Uğur Zorlu Maçtan Galip Çıkacağız
Somaspor Dev Maçın Hazırlıklarını Yağmura Rağmen Sürdürdü
Erokspor Maçını Malatya Bölgesi Hakemi Yönetecek
Dev Maçın Hazırlıkları Başladı
Erokspor 0-1 Somaspor
Erokspor Maç Önü
Erokspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Esenler Erokspor Maçının Hazırlıkları Başladı
Sezona Esenler Erokspor Maçıyla Başlıyoruz

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN