Somaspor, Elazığ Maçının Hazırlıklarına Başladı

Somaspor, Elazığ Maçının Hazırlıklarına Başladı

TFF 3.Lig 3.Grubun ikinci haftasında evinde Golcükspor’u Uğur Can’ın golüyle 1-0 yenerek ikide iki yapan Somaspor, Elazığ Karakoçan FK ile 4 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı 3. hafta karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Gölcükspor maçının ardından iki gün izin yapan siyah-beyazlılar, Elazığ Karakoçan FK maçı için ilk çalışmasını teknik direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde Soma Belediyesi TFF Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

1 saat 40 dakika süren antrenmanda sakatlıkları süren Abdülkadir Çelik ve Abdullah Kasap takımdan ayrı çalıştı. Siyah-beyazlılar yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek..

Burhanettin Basatemür

Zor Bir Deplasmana Gideceğiz.

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, Elazığ deplasmanının zor geçeceğini belirterek şunları söyledi: ”İyi başladığımız ligi iyi şekilde götürmek istiyoruz. Oyuncularımızın mücadele ve isteklerinden çok memnunuz Elazığ Karakoçan takımı ligimizin ciddi para harcayan ve transfer yapan takımlarından biri. Ancak biz de iyi bir takımız ve kazanmak istiyoruz. Bugünden itibaren bütün dikkatimiz ve düşüncemiz bu maç olacak. Yarın çift antrenmanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Zor bir deplasmana gideceğiz. Ligde kolay maç yok onu kolaylaştıracak bizim oyunumuz ve doğru işlerimiz olacaktır. İnşallah taraftarımızı ve bizi sevenleri mutlu edecek bir oyun ve skorla Somaya döneriz.”dedi

Not: Antrenman fotolarına  Cevsam INSTAGRAM sayfamızdan bakabilirsiniz..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN