Somaspor, Elazığ Karakoçan FK Hazırlıklarına Başladı

Somaspor, Elazığ Karakoçan FK Hazırlıklarına Başladı

TFF 3.Lig 3.Grubun 19. haftasını deplasmanda oynadığı Gölcükspor maçından 0-0’lık beraberlikle ayrılan Somaspor, Elazığ Karakoçan FK ile 11 Ocak Perşembe günü evinde oynayacağı 20. hafta karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Gölcükspor maçının ardından bir gün izin yapan siyah-beyazlılar, Elazığ Karakoçan FK maçı için ilk çalışmasını teknik direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde Soma Belediyesi TFF Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

1 saat 40 dakika süren antrenmanda sakat olan Yasin Yıldız ve Erkul Küçük‘ün haricinde tüm oyuncular hazır bulundu. Siyah-beyazlılar yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek..

YASİN YILDIZ AMELİYAT OLDUYasin Yıldız Ameliyat Oldu

Öte yandan Somaspor‘un Bucaspor ile oynadığı hazırlık maçında  sağ diz ön çapraz bağı kopan Yasin Yıldız bugün Bursa’da ameliyat oldu. Kulüpten yapılan açıklamada Yasin’in başarılı bir operasyon geçirdiği ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Buradan bir kez daha Yasin’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bağlantılı Haberler:

Basatemür, Elazığ Karakoçan FK Maçına Değindi
Elazığ Karakoçan FK 1-1 Somaspor
Somaspor 3 Puana Uçtu
Elazığ Karakoçan FK Maç Önü
Elazığ Karakoçan FK Maçının Hakemleri Belli Oldu
Elazığ Karakoçan FK Hazırlıkları Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN