Somaspor-Düzcespor Maçı Tayfun Sarı’nın

Somaspor-Düzcespor Maçı Tayfun Sarı’nın

2.Lig Kırmızı Grup’ta 2 lig birde kupa olmak üzere son 3 maçından galibiyetle ayrılan Somaspor’un 13.hafta konuk edeceği Düzcespor maçını Tayfun Sarı yönetecek.

Düdük 2.Kez Tayfun Sarı’da Olacak

12 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Soma Atatürk Stadı’nda Somaspor-Düzce Çam Düzcespor arasında oynanacak zorlu maçta düdük Muğla Bölgesi Klasman hakemi Tayfun Sarı‘da olacak. İkinci kez Somaspor’un maçına çıkacak olan Sarı’nın yardımcılıklarını Kürşathan Akın ve Barış Sun yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Mehmet Çağatay Lakot görev alacak.

4 Attık!

Maçın 33 yaşındaki orta hakemi Tayfun Sarı, 2019-2020 Sezonu 3. Lig 3. Grup 10. hafta sahamızda Yozgatspor 1959’u; Mehmet Uysal’ın coşup 4 gol atıp, 4-2 mağlup ettiğimiz maçı yönetti. (geniş detaylar için👉 buraya tıklayınız)

SARI- KIRMIZI KARTLAR

3 Oyuncumuz Kart Sınırında!


Somaspor’da Düzce Çam Düzcespor maçı öncesi Tunay Meral, Mücahit Aslan ve Muhammet Ensar Akgün sarı kart sınırında olan oyuncular. Sarı kart ceza sınırında olan bu üç oyuncumuz, Düzcespor maçında bir sarı kart daha görmeleri halinde 14.hafta Aksaray Belediyespor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düşecek.

SOMASPOR PUAN DURUMU

Bunlarda ilginizi çekebilir

3 Farkı Koruyamadık: Düzcespor 3-3 Somaspor

Düzce Maçı Öncesi 1 Cezalı 4 Oyuncu Sınırda
Düzcespor Maçımızı Yücel Büyük Yönetecek
Somaspor 2-3 Düzcespor
Düzcespor Maçımızın Hakemleri Açıklandı
Somaspor 8. Hazırlık Maçını Düzcespor İle Oynadı
Bolu Kampı Düzcespor Maçıyla Tamamlanıyor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN