Somaspor Dev Maçın Hazırlıklarını Yağmura Rağmen Sürdürdü

Somaspor Dev Maçın Hazırlıklarını Yağmura Rağmen Sürdürdü

Somaspor, Misli.Com 3.Lig 3.Grup 18. haftasında karşılaşacağı Esenler Erokspor maçı hazırlıklarını bugün yağmurlu havada yaptığı antrenmanla devam ettirdi.

Sakat olan Yasin Yıldız, Erkul Küçük ve Özkan Kalman‘ın katılmadığı antrenman yoğun yağan yağmura rağmen TFF Soma Belediyesi Tesislerinde gerçekleşti.

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından 5*2 pas ve top kapma oynandı.

Antrenmanın ana bölümünde dar alanda taktiksel çift kale maç ve son bölümde ise bireysel çalışmalar ile son buldu.

Basatemür Erokspor Maçının Önemine Değindi.

Yağmur ve rüzgarın çok etkili olduğu bir günde gerçekleşen antrenmanda Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür maçın önemine değindi. Aşağıdaki videoda görüleceği üzere yağmur ve rüzgarın şiddeti röportajda bazı aksaklıklara sebep oldu.




Onur Ulaşın durumu iyi

Onur Ulaş’ın Durumu Sevindirdi

Osmaniyespor FK maçından sonra Pubis teşhisi konulan, Erbaspor ve Ispartaspor maçlarında ise dinlendirilen Onur Ulaş bugünkü antrenmanda oldukça sağlıklı göründü.
Erman ve Alper antrenmanda istekliydi

Erman ve Alper Hırslı Göründü

Somaspor’un yeni transferleri Erman Vardar ve Alper Uğuz antrenmanda oldukça istekli olmaları gözlerden kaçmadı.



Ali Akkuş Doğum günü kutlandı

Ali Akkuş’un Doğum Günü

Öte yandan, takımın başarılı orta saha oyuncusu Ali Akkuş‘un 22. yaş günü nedeniyle antrenman sonrası pasta kesilerek kutlama yapıldı.

Siyah-beyazlılar Erokspor maçı hazırlıklarına yarın  13.00’de yapacağı çalışma ile devam edecek.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN