Somaspor Deplasmandan 1 Puanla Döndü

Somaspor Deplasmandan 1 Puanla Döndü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 18. haftasında Diyarbekirspor ile karşılaşan Somaspor, Seyrantepe 2 Nolu Çim Sahası’nda oynanan maçta golsüz berabere kalarak hanesine 1 puan yazdırdı.

İkinci yarının ilk maçında sakatlıklar ve eksik oyuncularla mücadele eden Somaspor, aldığı puanla ligdeki yerini sağlamlaştırdı. Bu karşılaşma aynı zamanda grupta golsüz biten tek maç olarak dikkat çekti.

Eksik Kadro, Mücadeleci Ruh

Somaspor, karşılaşmaya kritik eksiklerle çıktı. Orta sahada takımın etkili isimlerinden Kenan Fakılı’nın sakatlığı ve maç günü rahatsızlanan Kamil Fidan’ın yokluğu, takımın oyun planını etkiledi. Ancak siyah-beyazlılar, disiplinli bir savunma anlayışıyla mücadele ederek rakibine gol şansı vermedi ve deplasmandan 0-0’lık beraberlikle döndü.

Puan Durumu ve Gelecek Maçlar

Bu beraberlikle Somaspor, puanını 24’e çıkararak 11. sıradaki yerini korudu. İkinci yarının ilk galibiyetini almak isteyen ekip, önümüzdeki hafta lider Serik Belediyespor’u Soma Atatürk Stadı’nda ağırlayacak. Zirvede 43 puanla yer alan Serik Belediyespor karşısında zorlu bir mücadele Somaspor’u bekliyor.

Diyarbekirspor ise galibiyet hasretini 5 maça çıkararak puan cetvelinde 21 puanla alt sıralarda kalmaya devam etti. Diyarbakır ekibi, gelecek hafta deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak.

Somaspor’un Play-Off Mücadelesi Sürüyor

Somaspor, maddi zorluklar ve dar kadrosuna rağmen ligin ilk haftalarında sergilediği mücadele ruhunu ikinci yarıya taşımayı hedefliyor. Takımın lider Serik Belediyespor karşısında alacağı sonuç, ligin geri kalanı için büyük önem taşıyor.

Bağlantılı Haberler;

Zor Bir Deplasman: Somaspor, Diyarbekirspor Karşısında
Diyarbekirspor-Somaspor Maçının Hakemleri Açıklandı
Güraçar, Diyarbekirspor Galibiyetini Değerlendirdi
Somaspor 2-0 Diyarbekirspor
Somaspor-Diyarbekirspor Hadi Hayırlısı
Somaspor Diyarbekirspor Maç Fotoları
Aydın, Uzatmada Attığımız Golün Mutluluğunu Yaşıyoruz
Futbolda Bazen Nasipli Olduğumuz Anlar Olacaktır
Somaspor’u Kesin Favori Olarak Görüyordum
Somaspor 2-1 Diyarbekirspor
Diyabekirspor Maç Önü
Diyarbekirspor Maçı Batuhan Kolak’ın
Diyarbekirspor 3-1 Somaspor
Diyarbekirspor Maç Önü
Basatemür, Hedefimiz Bu Ligin En İyisi Olmak
Diyarbekirspor Maçını Yalçın Taşkınfurat Yönetecek.
Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Başladı
Somaspor ve 3.Lig’in Fethi..
Soma’da, Diyarbekirspor Galibiyet Sevinci
Diyarbekirspor 1-2 Somaspor
Diyarbekirspor Maçının Hazırlıkları Tamamlandı
Diyarbekirspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Sürüyor

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN