Somaspor, Deplasmanda Karşıyaka İle 2-2 Berabere Kaldı

Somaspor, Deplasmanda Karşıyaka İle 2-2 Berabere Kaldı

Spor Toto Bölgesel Gelişim U16 Akademi Ligi’nde Somaspor U16 takımımız deplasmanda karşılaştığı Karşıyaka U16 takımını ile 2-2 berabere kaldı.

Karşıyaka Efsaneleri Sahasında oynanan ve İbocan Erödül, Ahmet Kuzular, Muhammed Furkan Sağlam hakem triosunun yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

2.Yarısı gol düellosu şeklinde geçen musabakada Karşıyaka 55.dakikada Göktun Meral‘in golü ile 1-0 öne geçti.

Somaspor U16 takımımız 60.dakikada Cemil Efe ile skoru eşitledi:1-1

Karşıyaka 65.dakikada Menderes Şahin‘in golüyle bir kez daha öne geçsede maçta son sözü 70.dakikada Somaspor‘dan Halil İbrahim Eskici söyledi:2-2

Karşıyaka beraberliği ile puanını 12’ye yükselten Somaspor U16 takımı, ligdeki 16.hafta maçını sahasında Manisa FK ile yapacak. Karşılaşma 03.03.2024 saat 15:00’da Linyit Stadı’nda oynanacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN