Somaspor-Denizlispor Maçını Abdullah Volkan Aydın Yönetecek

Somaspor-Denizlispor Maçını Abdullah Volkan Aydın Yönetecek

TFF Merkez Hakem Kurulu 11.Hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Somaspor-Denizlispor maçını Abdullah Volkan Aydın yönetecek.

28 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak SomasporDenizlispor mücadelesini Gaziantep Bölgesi Klasman hakemi Abdullah Volkan Aydın yönetecek. İkinci kez Somaspor’un maçına çıkacak olan Aydın’ın yardımcılıklarını Ferhat Çalar ve Şeyhmuz Baysal yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Erhan Kaya görev alacak.

Abdullah Volkan Aydın ile Deplasmanda Galip Geldik

Maçın 30 yaşındaki orta hakemi Abdullah Volkan Aydın daha önce 1 kez maçımızı yönetti. 2021-2022 Sezonu 2. Lig Kırmızı Grup 24. hafta, deplasmanda Ergene Velimeşespor’u Melih Şencan ve Mücahit Aslan’ın golleriyle 2-1 mağlup ettiğimiz maçta düdük çaldı.

Oğuzhan’ın Cezası Bitti. 3 Oyuncumuz Kart Sınırında!


Somaspor’da Denizlispor maçı öncesi Tunay Meral, Mücahit Aslan ve Muhammet Ensar Akgün sarı kart sınırında olan oyuncular. Sarı kart ceza sınırında olan bu üç oyuncumuz, Denizlispor maçında bir sarı kart daha görmeleri halinde 12.hafta Sarıyerspor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düşecek. Sarı kart cezası biten Oğuzhan Ayaydın ise Burhanettin Basatemür’un görev vermesi halinde sahada yerini alacak.

Denizlispor’da 1 Sakat, 2 Cezalı Oyuncu Var!

Rakip Denizlispor’da, sol diz çapraz bağları kopan ve geçen hafta ameliyat olarak sezonu kapatan Berkant Gündem‘in yanı sıra Iğdır FK maçında gördükleri sarı kartlarla, cezalı duruma düşen defans oyuncusu Emirhan Kaşçıoğlu ve orta saha oyuncusu Mustafa Kaçan, Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız maçta görev alamayacak.

Bizi, somadaspor Facebook, cekobax Youtube ve cevsam Instagram sosyal medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN