Somaspor Defansını Güvence Altına Aldı!

Somaspor Defansını Güvence Altına Aldı!

Cumartesi gerçekleşen Binehan Köklü transfer haberinden sonra, uzun zamandır görüşmeleri devam eden bir transfer daha noktalandı.

3.Lig ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor’da forma giyen başarılı defans oyuncusu Burak Ayaz, ikinci yarıdan itibaren Somaspor forması giyecek.

Kariyerinde Bucaspor ile Ptt 1.lig, ManavgatDerince Belediyespor ve Sultanbeyli Belediyespor‘la 3.lig olan Burak Ayaz, kariyerine BAL Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Somaspor ile devam edecek..

KISACA BURAK AYAZ
1993 Trabzon-Of doğumlu Burak Ayaz, futbol alt yapısını 2006 yılında İzmir Atillaspor‘da almış.Bir sezonluk Atillaspor macerasından sonra Bucaspor’a transfer olmuş ve bu kulüpte 7 sezon geçirmiş.2013 yılında Antalya Manavgatspor‘la 2 sezon geçirdikten sonra tekrar Bucaspor’a geri dönmüş.Bir sezon Buca da oynadıktan sonra Derince Belediyespor‘la 2 sezon geçirmiş ve son olarak İstanbul ekibi Sultanbeyli Belediyespor‘da 1-5 sezon oynadıktan sonra kendisini siyah-beyaz yapan formaya imza atmış.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN