Somaspor-Darıca GB Maçının Hakemleri Belli Oldu

Somaspor-Darıca GB Maçının Hakemleri Belli Oldu

3.Lig 3.Grup’ta 19 puanla dördüncü sırada yer alan Somaspor ile, 22 puanla ikinci sırada yer alan Darıca Gençlerbirliği arasında oynanacak maçı yönetecek hakemler belli oldu.

 

3 Kasım Pazar günü saat 13:30’de Soma Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmayı Gümüşhane Bölgesi Klasman hakemi Şahin Berker yönetecek. Berker’in yardımcılıklarını Soner Akgün (Trabzon), Metin Yalçın (Ordu) yapacak. Maçın 4.hakemliğini ise Murat Demir (Gümüşhane) üstlenecek..

Orta hakem Şahin Berker, bu sezon bir 1.Lig ve iki 2.lig (4.hakem), bir Ziraat Türkiye Kupası, ve iki 3.lig maçında düdük çalmış. Tayfun Sarı en son Anagold Erzincanspor-Düzcespor maçını yönetmiş.

Şahin Berker ve ekibi ilk defa maçımızda görev alacaklar.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN