Somaspor da, İçel Maçı İçin Nefesler Tutuldu

Somaspor da, İçel Maçı İçin Nefesler Tutuldu

Somaspor, 29.hafta maçında yarın 48 puanla 3.sırada yer alan İçel İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak ve saat 14.00’de başlayacak karşılaşmayı Kocaeli Bölgesi Klasman Hakemi Tunç Özdemir yönetecek. Özdemir’in yardımcılıklarını Cankut Gönenç (Kocaeli), Adem Mazlum Eskişehir) yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Habibe Kılıç (Bursa) olacak.

SOMASPOR İÇEL İDMANYURDUSPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLANDI 1Hazırlıklar Tamamlandı

Lider Somaspor, TFF 3.Lig 3.Grup 29.haftasında sahasında ligde aldığı iki yenilgiden bir tanesi olan İçel İdmanyurduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.

Maçın oynanacağı Atatürk Stadı’nda Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde gerçekleşen son antrenman da Siyah-Beyazlı ekibimiz ter idmanı yaptı. Antrenman saat 12.30’da başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Bu antrenmanla İçel İdmanyurduspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Somaspor, TFF Soma Belediye Tesislerinde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı. Haberin altında Somaspor’un dün gerçekleştirdiği antrenmandan sonrasında teknik direktör Burhanettin Basatemür ve takım kaptanımız Nurettin Çağların röportajları yer almakta..


SİYAH İNCİLER SOMASPORA TATLI İKRAM ETTİSiyah-İnciler Yalnız Bırakmadı

Zorlu karşılaşmanın hazırlıkları bugün yaptığı antrenmanla tamamlayan siyah-beyazlılarda taraftar grubu Siyah-inciler, meşalelerle antrenmana gelerek takıma tatlı ikramında bulundu.

SOMASPORU SİYAH İNCİLER YALNIZ BIRAKMADI

Takıma olan inançlarının tam olduğunu ifade eden taraftarlar sorumlusu Suat Gündoğan ve Siyah-İncilerin kurucularından Murat İnce , İçel maçından  3 puan ile ayrılacaklarını yarın otoparkın üzerinde 12.güç olarak maske ve mesafe kuralına uygun bir şekilde takıma destek olacaklarını ifade ettiler.



Cezalı ve Sakat Yok, 3 Oyuncumuz Sınırda

İçel maçında takımda cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. Batman maçında sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayan Muhammed Öztürk’ün süre alacağı İçel maçında, 3 oyuncumuzda sarı kart sınırında yer alıyor. Nurettin Çağlar, Özcan Aydın ve Umut Koray Öz Batman İçel İdmanyurduspor maçında görecekleri olası kartla 30.hafta deplasmanda oynanacak Şile Yıldızspor karşısında cezalı duruma düşecekler.

İlk Maç

Somaspor, sezonun ilk devresinde İçel’de oynanan karşılaşmada; Nurettin Çağlar, Hakan Çakır Coronavirüs, Umut Koray Öz ve Emre Tekin Pınar (şimdi İçel’de oynuyor) sakatlıklarından dolayı oynamamışlardı.

Siyah-beyazlılar, 11 maç namağlup lider girdiği 12.haftada İçel İdmanyurdu’na 55.dakikada Hakkı Tosun’un ayağından yediği golle 1-0 mağlup olup hem namağlup ünvanını kaybetmiş hem de liderliği İçel İdmanyurdu’na kaptırmıştı.

Hoca ve Kaptanın Açıklamaları

Aşağıda Somaspor’un dün gerçekleştirdiği antrenman sonrasında teknik direktör Burhanettin Basatemür ve takım kaptanımız Nurettin Çağların röportajlarının yanı sıra antrenmandan görünümler  yer almakta..



29.Haftanın Programı

Somaspor-İçel İdmanyurdu (0-1)
Karşıyaka-Batman Petrol
Çarşambaspor-Şile Yıldızspor
Elazığ Karakoçan FK-Esenler Erokspor
Yalovaspor-Isparta 32 Spor
Çatalcaspor-Osmaniyespor FK
Arhavi Spor-Altındağ Spor
Cizre Spor-Erbaaspor
Gölcükspor BAY

Bağlantılı Haberler;

İçel Maçını Tunç Özdemir Yönetecek
Somaspor, İçel Hazırlıklarına Başladı
Maç Kazanmak İçin Her Yol Mubah Değil!
Sadece Namağlup Ünvanımızı Kaybettik!
İçel İdman Yurduspor 1-0 Somaspor
İçel İdman Yurdu Hazırlıkları Tamamlandı
Zor ve Güzel Karşılaşma Olacak
İçel İdmanyurdu Maçına Tanıdık İki İsim

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN