Somaspor da Golcüler Sustu

Somaspor da Golcüler Sustu

TFF 3.Lig 3.Grupta son haftayı beraberliklerle geride bırakan grubun en golcü takımı Somaspor, en son oynadığı Gölcükspor maçında gol yollarında etkisiz kaldı.

Geride kalan 18 haftada rakip fileleri 36 kez havalandıran siyah-beyazlılar, 12.haftada İçel İdmanyurduspor ve 19.haftada Gölcükspor maçlarında futbolun meyvesi olan ”gol” sevincini yaşayamadı.

SOMASPOR DA GOLCULAR SUSKUN

Oynayan 3 Oyuncumuzdan Ses Çıkmadı

Grupta gol krallığı yarışını, attığı 9 golle, 11 gole sahip Ispartaspor’dan Nurettin Çakır ve 10’ar golle Esenler Erokspor’dan Abuzer Gaffar Toplu, Ispartaspor’dan Emir Kaan Gültekin ve Karşıyaka’dan Hakan Kuş’un ardından 4.sırada yer alan Nurettin Çağlar, cezalı olduğu için Gölcükspor maçında forma giyememişti.

Diğer golcülerimiz 7 golle Özcan Aydın, 6 şar golle Uğur Can ve Muhammed Öztürk haftayı boş geçen oyuncular oldu.

Elazığ Karakoçan FK Hazırlıkları Yarın Başlıyor

Öte yandan siyah-beyazlılar, bir günlük izinin ardından 11 Ocak Perşembe günü Elazığ Karakoçan FK ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın (c.tesi) başlayacak..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN