Somaspor Çorumspor FK Maç Önü

Somaspor Çorumspor FK Maç Önü

Somaspor, 2.Lig Kırmızı Grup 13. hafta mücadelesinde Çorumspor FK’yı konuk edecek. 14 Kasım Pazar günü saat 13:00’de başlayacak mücadele Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Siyah-beyazlı ekibimiz geçen 12.hafta mücadelesinde Sarıyer’e konuk oldu ve sahadan 1-1’lik skorla ayrılmıştı. Rakibimiz Çorumspor FK’da evinde Vanspor ile oynadığı maçta sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı.

Bizde eksik yok, onlarda cezalı oyuncu var!

Somaspor’da Çorumspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Çorumspor’da ise takımın beş golüne imza atan forvet oyuncuları Halil İbrahim Sönmez dört sarı kart cezası nedeniyle forma giymeyecek.

Düdük Mehmet Ali Özer’in olacak

Takımımızın Soma Atatürk Stadyumu’nda Çorumspor ile oynayacağı karşılaşmayı Tekirdağ bölgesi hakemi Mehmet Ali Özer yönetecek. Hakem Özer’in yardımcıları ise Mehmet Özer ile Sedat Etik yapacak. Zorlu mücadelede 4. Hakem olarak ise Batuhan Bayar görevlendirildi.

İkinci randevu

Ekibimiz Somaspor daha önce Çorumspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. 2019-2020 3.Lig sezonunda Antalya IC Santai Belek Hotel’de 2.yarı hazırlıklarını sürdüren Somaspor, kamptaki ilk hazırlık maçını TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Çorumspor FK ile yaptı. Somaspor rakibine 2-0 mağlup oldu. İki takımın ligde oynadığı ve aldığı sonuçlar şöyle:

SOMASPOR 13 HAFTA PUAN DURUMU

Somaspor’un oynadığı maçlar:

Somaspor 1-0 Niğde Anadolu
Adıyamanspor 0-2 Somaspor
Somaspor 3 – 3 Afjet Afyonspor
Diyarbekir Spor 3 – 1 Somaspor
Somaspor 3 – 0 Velimeşespor
Sakaryaspor 3 – 0 Somaspor
Somaspor 1 – 1 Turgutluspor
Serik Belediye 1 – 0 Somaspor
Somaspor 2 – 0 K.Maraşspor
Ankaragücü 2 – 0 Somaspor (kupa)
Sivas Belediye 2 – 3 Somaspor
Somaspor 3 – 1 Bayburt Öİ Spor
Sarıyer 1 – 1 Somaspor

Çorumspor’un oynadığı maçlar:

Çorum FK 1-1 Diyarbekir Spor
Velimeşespor 0 – 4 Çorum FK
Çorum FK 0 – 0 Sakaryaspor
Turgutluspor 0 – 0 Çorum FK
Çorum FK 1 – 0 Serik Belediye
K.Maraşspor 0 – 2 Çorum FK
Çorum FK 0 – 2 Sivas Belediye
Bayburt Öİ Spor 1 – 2 Çorum FK
Çorum FK 5 – 0 Sarıyer
Etimesgut Bld 0 – 2 Çorum FK
Bodrumspor 1 – 2 Çorum FK
Çorum FK 1 – 1 Van Spor FK

 

Marko Suat ve Murat İnce’den Çağrı “Aşılarınızı olun tribünleri doldurun”

Somasporun taraftar ve storedan sorumlu yöneticisi Marko Suat ve  Amigo Murat İnce‘den Somalı hemşehrilerimize Somaspor Siyah İnciler sosyal medya adresinden çağrı var:

“Aşılarınızı olun tribünleri doldurun”

Pazar günü saat 13:00’da Soma Atatürk Stadyumu’nda karşılaşacağımız Çorumspor mücadelesine tüm taraftarımızı davet eden Marko Suat “Oyuncularımız sahada aslanlar gibi mücadele ediyor bizde tribünleri doldurarak onlara gereken desteği vermeliyiz” dedi.

Amigo Murat İnce’de bu hafta oynacağımız Çorumspor mücadelesine yüzde yüz kapasite ile seyirci alınacağını söyleyerek tüm Somaspor sevdalılarını tribünlere davet etti.



13.Hafta Maçları;

Somaspor-Çorum Fk (14 Kasım Pazar Saat 13:00)
Ankaraspor-Sarıyer
Diyarbekir Spor-Sakaryaspor
Afjet Afyonspor-Turgutluspor
İnegölspor-Sivas Belediye Spor
Niğde Anadolu Fk-Kahramanmaraşspor
Silahtaroğlu Van Spor Fk-Bodrumspor
Hekimoğlu Trabzon-Bayburt Özel İdare Spor
Adıyaman Futbol Kulübü-Serik Belediyespor
Ergene Velimeşe Spor-Etimesgut Belediyespor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN