Somaspor, Çorum FK’yı Konuk Ediyor

Somaspor, Çorum FK’yı Konuk Ediyor

Ligin 21.haftasında Somaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Çorum FK’yı konuk ediyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta geçtiğimiz hafta deplasmanında karşılaştığı Batman Petrolspor’u 2-1’le geçen Somaspor, ligin 21. haftasında Çorum FK ile karşı karşıya gelecek. 22 Ocak Pazar günü yani yarın Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14:00’da başlayacak. Zorlu maç FuchsSports YouTube  kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Somaspor, geride kalan 20 haftada 9 galibiyet 3 beraberlik 7 mağlubiyetle ligde 10. sırada bulunuyor. Rakip Çorum FK ise, 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 4.sırada yer aldı.

İki takım arasında oynanan son 3 resmi maçta alınan sonuçlar:

Çorum FK 2-0 Somaspor

Çorum FK 1-0 Somaspor
Somaspor 1-1 Çorum FK

Somaspor-Çorum FK maçını Levent Gümüşdere yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Somaspor-Çorum FK arasında oynanacak karşılaşmada düdüğü Sakarya Bölgesi Klasman hakemi Levent Gümüşdere‘ye verdi.

Siyah-beyazlı takımda Çorum FK ile oynanacak zorluk derecesi yüksek maçta sarı kart cezalısı Eray Korkmaz yer almayacak. Ayrıca Mustafa Şengül‘de sarı kart sınınırında bulunuyor.

Mazeretlerin arkasına sığınmıyoruz!

Bizim takım değeri:1.019.000 € iken, rakip takım değeri neredeyse bizim yedi katımıza yakın:6.765.000 € değerinde!  Devre arasında yaptığı flaş transferlerle kadrosunu güçlendiren Çorum FK için ”şu oyuncuyu almış, bu oyuncuyu almış” diyerek mazeretlerin arkasına sığınmayacağız!  Rakip kim olursa olsun; önceki maçlarda olduğu gibi kendi oyun karakterini sahaya yansıtabilen ve bunu alışkanlık haline getiren bir Somaspor görmek dileğiyle. SİYAH-BEYAZ DEVAM!

TAHSİN TAM
1992 3.LİG 9.GRUP TAVŞANLI LİNYİTSPOR Ayaktakiler Soldan Sağa:Hamza Düzen-Turgay Kaplakarslan-Burhan Zorba-İmam Ahmet-Melih Çakın-Ruhi Korkmaztürk
Oturanlar Soldan Sağa:Ali Aköz-Cengiz Bıyıklı-Mehmet Okan-Tahsin Tam-Cevdet Yıldırım

DİP NOT!

Bundan tam 31 sene önce yukarıda fotoda olduğu gibi Tavşanlı Linyitspor formasını beraber terlettiğim takım arkadaşım Tahsin Tam, yarın Çorum FK‘nın başında teknik direktör olarak sahaya çıkacak. Futbolculuk döneminde yenilgiye tahammülü olmayan hırsı, onu ön plana çıkaran en büyük özelliğiydi. Yarınki maçtan sonra aldığı mağlubiyet  ile onun halini daha şimdiden tahmin edebiliyorum:)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN