Somaspor Cizrespor Maçını Yakut Bakır Yönetecek

Somaspor Cizrespor Maçını Yakut Bakır Yönetecek

Yalovaspor deplasmanda bir puanla dönerek haftayı 43 puanla lider bitiren Somaspor’un, 22.hafta evinde Cizrespor ile oynayacağı maçı Yakup Bakır yönetecek.

21 Şubat Pazar günü saat 13:00’de Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak Somaspor Cizrespor maçını Samsun Bölgesi Klasman hakemi Yakup Bakır Yönetecek.

Yalovaspor beraberliği ile en yakın takipçisi Erokspor’la arasındaki puan farkını 3’e düşüren Somaspor ile, grubun son sırasında yer alan Cizrespor arasında oynanacak 22.hafta maçını yönetecek Yakup Bakır’ın yardımcılıklarını Sezgin Şahbaz (Samsun), Aykut Yılmaz (Samsun) ve Haluk Gürsoy (Ordu) yapacak.

Tek İsim ”Aykut Yılmaz”

Hakem triosundan Somaspor’a aşina olan tek isim 2.yardımcı hakem Aykut Yılmaz. Yılmaz, sezonun ilk maçında deplasmanda Erokspor’u 1-0 mağlup ettiğimiz maçta da 2.yardımcı hakem olarak görev yaptı.

İlgili Haberler;

Basatemür, Cizrespor Maçını Değerlendirdi
Nurettin Çağlar Alev Alev
Cizrespor 2-2 Somaspor
Cizrespor Maç Önü..
Nurettin ve Tunay Cizrespor maçı Öncesi Konuştular
Cizrespor Hazırlıkları Tamamlandı
Cizrespor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Cizrespor Maçının Hazırlıkları Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN