Somaspor Bu Haftayı Bay Geçecek

Somaspor Bu Haftayı Bay Geçecek

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Beyaz Grup’ta geçen haftayı evinde Şanlıurfaspor mağlubiyeti ile kapatan Somaspor, ligin 16.haftasını bay olarak geçecek.

Ligde oynadığı 15 karşılaşmadan 21 puan toplayan ve kendisi gibi aynı puana sahip Batman Petrolspor, Arnavutköy Bld Spor, Ankaraspor ve Afyonspor’un üstünde averajla 7.sırada yer alan Somaspor bu hafta maça çıkmayacak..

6 Galibiyet, 6 Mağlubiyet 3 Beraberlik Aldık

15 Maçlık periyotta 6 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldık. İlginçtir 6 mağlubiyetin dördünü kendi saha ve seyircimiz önünde aldık..  Lige evinde 1-0’lık Batman Petrolspor mağlubiyeti ile başlayan Siyah beyazlılar, ikinci hafta deplasmanda Çorum FK‘ya 2-0 mağlup oldu. Evinde Sivas Bld Spor, deplasmanda ise Amed Sportif ile 0-0 berabere kalan siyah beyazlılar galibiyet sevincini beşinci hafta evinde konuk ettiği Esenler Erokspor‘u 2-1’lik skorla mağlup ederek aldı.

Erokspor galibiyetinin verdiği büyük moralle Ankaraspor deplasmanına giden Basatemür idaresindeki Somaspor, üç puanı 3 golle alarak büyük bir işe imza attı.

Galibiyet serisini üç maça çıkarmak isteyen siyah beyazlılar evinde Tarsus İdmanyurdu‘na 1-0 mağlup oldu.

Bayburt İl Özel İdarespor‘u deplasmanda 3-0 mağlup eden siyah inciler, evinde İnegölspor’u 3-1 mağlup ederek ikinci kez üst üste iki maç kazanma başarısı gösterdi.

Erzincan deplasmanına ikinci kez üç maçlık galibiyet serisi yakalamak için giden ekibimiz, öne geçtiği maçta rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

Erzincan dönüşü evinde Düzcespor ile karşılaşan Somaspor 2-0 geriye düştüğü maçta 2-2’lik skoru yakalamış ancak son dakikada penaltıdan yediği golle rakibine 3-2 mağlup olmuştu.



İzmir deplasmanında Menemen FK‘ya 3-2 mağlup olan siyah beyazlılar, evinde Isparta 32 Spor ve deplasmanda Arnavutköy Bld Spor’u 2-0’lık skorlarla mağlup ederek, bu sezonki üst üste üçüncü 3 maçlık galibiyet serisi yakalama fırsatı eline geçirdi.

Son hafta grubun lideri Şanlıurfaspor ile sahasında karşılaşan Somaspor, 35 dakika sahada 10 kişi mücadele eden rakibine 1-0 mağlup oldu ve 3 maçlık galibiyet hasreti önümüzdeki haftalara kaldı.

Somaspor bu haftaki Bay’dan sonra ligin 17. haftasında Nazilli Bld Spor deplasmanına gidecek. Siyah-beyazlılar, 21 gün sonra kendi taraftarının önünde Bursaspor’u konuk edecek. (Aşağıdaki puan cetveli TFF int. kanalından alınmıştır)

SOMASPOR PUAN DURUMU

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN