Somaspor-Bodrumspor Maç Önü

Somaspor-Bodrumspor Maç Önü

Somaspor, yarın (pazar) oynayacağı Bodrumspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Somaspor, 33.Hafta karşılaşmasında evinde Bodrumspor’u ağırlayacak.3 Nisan Pazar günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’de başlayacak.

Somaspor-Bodrumspor karşılaşmasını 32 yaşındaki Rize Bölgesi Klasman Hakemlerinden Muhammet Ali Meteoğlu yönetecek. Meteoğlu’nun yardımcılıklarını Levent Yeşilyurt, Cankut Gönenç ve Volkan Şeker yapacak. Orta hakem Meteoğlu ilk defa maçımızda görev yapacak.

Somaspor geçtiğimiz 32 haftada, oynadığı 31 maçta 14 galibiyet 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 49 puanla 9.sırada bulunuyor. Bize göre 1 maç fazlalığı olan konuk ekip Bodrumspor ise 18 galibiyet 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile 61 puanla 3.sırada bulunuyor.

1 Cezalı, 5 oyuncumuz sınırda!

Siyah-beyazlılarda cezalı olan Onur Ulaş’ın dışında beş oyuncumuzda sarı kart sınırında bulunuyor. Tunay Meral, Yılmaz Ceylan , Mücahit Aslan, Yasin Yıldız ve Osman Hanoğlu kart görmeleri halinde 34.hafta Vanspor ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşmada cezalı duruma düşecekler. Öte yandan sakatlığı bir türlü geçmeyen Melih Şencan kadroda yer almayacak.

Aşina tek isim var!

Kadrolarında bir çok oyuncu tanınmış ancak diğerlerine göre aşina olan tek isim var. İki sezon Somaspor formasını giymiş, takım kaptanlığı yapmış ve bir final birde şampiyonluk yaşamış Üzeyir Ergün..

Basatemür, ”Kazanmak için her şeyi yapacağız”

Somaspor teknik direktörü Burhanettin zorlu maç öncesi, ”Pazar günün Bodrumspor ile çok zor bir maça çıkacağız. İkinci yarının en başarılı takımı Bodrumspor bizim ligimizde. Bence bu grubunda en iyi iki takımından birisi. Kadro olarak, bütçe olarak, oyun olarak. O yüzden çok çok zor bir maç bizi bekliyor. İki stoperimizde yok. Birisi sakat, birisi cezalı olduğu için oynayamayacak. Ama biz hep söyledik bugüne kadar bahane üretmedik genç oyuncularımız oynayacak orada. İnşallah onlar görevlerini en iyi şekilde yapacaklar. İç sahada oynadığımız için kazanmak için her şeyi yapacağız. Çok zor olacağını biliyoruz ama asla ümitsizliğe kapılmadan daha önce oynadığımız oyunlar gibi yüksek tempoda, yine hızlı pas alışverişleriyle oynayabileceğimiz bir maç.%100 iyi mücadele etmemiz gereken bir maç. İnşallah kazanan biz oluruz. Dediğim gibi bir sakat bir de cezalı stoperimiz var. Şuan için başka eksiğimiz yok.”diye konuştu.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN