Somaspor-Arnavutköy Bld Spor Maç Önü

Somaspor-Arnavutköy Bld Spor Maç Önü

Yarın saat 17:00’da, Soma Atatürk Stadı’nda İstanbul temsilcisi Arnavutköy Belediyespor maçıyla yeni sezonun 2.maçına taraftarlarımız önünde merhaba diyeceğiz.

Maçın yayını 20 TL karşılığında superkanalsport’da. Maçın hakemi ise daha önce beş kez maçımızda düdük çalan Eskişehir Bölgesinden Süleyman Bahadır olacak. 27 Yaşındaki hakem Bahadır’ın yardımcılıklarını Oğuzhan Yazır ile Ozan Burak Akduman yapacak. Mücadelede 4. Hakemliği ise Tolga Tuna üstlenecek.. (Geniş detaylara şuradan bakabilirsiniz)

2023-2024 futbol sezonunda bilet fiyatlarımız, kale arkası 30,00 TL, Maraton 40,00 TL, Kapalı tribün ise 50,00 TL olarak belirlendi.

SİYAH-BEYAZ DEVAM

2023-2024 sezonun ilk maçına Isparta’da süper bir başlangıç yaptık. Hafta içi maç yazısında da belirttiğim gibi, takımda üç oyuncu haricinde genç ve yeni oyunculardan kurulu olmasından dolayı; beraberliğe razı olacağımız maçta 2-1’lik skor hepimizi sevindirdi. Evet, yarın (pazar) ilk maçında evinde Iğdır FK’ya 1-0 mağlup olan Arnavutköy Bld Spor ile oynayacağız. Geçen sezon aynı grupta yer aldığımız rakibimizle oynadığımız maçlarda; içerde 1-0 deplasmanda ise 2-0 mağlup ettik. İlk hedefimiz; ilk hafta müthiş başlangıç yaptığımız ligin ikinci haftasını da müthiş sonlandırmak. SİYAH-BEYAZ DEVAM..

2.HAFTA MAÇ PROGRAMI

Sarıyer-Amed
Iğdır FK-Etimesgut
Denizlispor-Karaman
Düzcespor-Derince Spor
İnegölspor-Fethiyespor
Menemen-Isparta 32Spor
Somaspor-Arnavutköy Bld
Aksaray Bld Spor-Uşak Spor
Kastamonuspor-Erzincanspor
İskenderunspor BAY



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN