Somaspor-Arnavutköy Bld. Maçını Süleyman Bahadır Yönetecek.

Somaspor-Arnavutköy Bld. Maçını Süleyman Bahadır Yönetecek.

2.Lig Kırmızı Grup 2. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu. Somaspor-Arnavutköy Belediyespor maçını Süleyman Bahadır yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre, 3 Eylül Pazar günü saat 17:00’da Soma Atatürk Stadında oynanacak olan Somaspor-Arnavutköy Belediyespor 2.hafta karşılaşmasını, Eskişehir Bölgesi Klasman hakemi Süleyman Bahadır yönetecek..

27 Yaşındaki hakem Bahadır’ın yardımcılıklarını Oğuzhan Yazır ile Ozan Burak Akduman yapacak. Mücadelede 4. Hakemliği  ise Tolga Tuna üstlenecek..

Süleyman Bahadır 6.kez Düdük Çalacak

Somaspor-Arnavutköy Belediyespor maçının orta hakemi olarak atanan Süleyman Bahadır, bugüne kadar Somaspor’un 5 maçında düdük çaldı. 6.maçımıza çıkacak olan Süleyman Bahadır profosyonel tarihimizde en çok maçımızı yönetecek hakem olacak. (Hemen üsteki fotoda: Süleyman Bahadır’ın Vanspor‘u Yılmaz Ceylan’ın golleriyle 2-0 mağlup ettiğimiz maçtan bir görünümü yer almakta)

Bahadır’ın takımımızın yönettiği maçları şöyle:

20-21 3L E.Karakoçan 1-1 Somaspor
21-22 2L Somaspor 1-1 Turgutluspor
21-22 2L Somaspor 2-0 Vanspor FK
21-22 2L Somaspor 0-1 Ankaraspor
22-23 2L Tarsus İY 0 : 4 Somaspor

Süleyman Bahadır – Somaspor Maç Verileri

Somaspor’un yönettiği maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet  aldık. Bahadır beş maçta kırmızı kartını hiç başvurmazken rakip takımlara 3 bize ise 8 kez sarı kartını çıkardı. Maç başına başarı ortalaması ise 1,60



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN