Somaspor-Ankaraspor Maçını Erhan Kutlu Yönetecek

Somaspor-Ankaraspor Maçını Erhan Kutlu Yönetecek

TFF 2.Lig Beyaz Grupta 25.hafta Somada oynanacak Somaspor-Ankaraspor maçını Şanlıurfa Bölgesi hakemi Erhan Kutlu yönetecek.

Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre; 5 Mart Pazar günü saat 14:00’da Atatürk Stadı’nda oynanacak Somaspor-Sivas Belediyespor müsabakasını Şanlıurfa Bölgesi Klasman hakemlerinden Erhan Kutlu yönetecek.  Kutlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Özer ile Burak Gültek yapacak. Öte yandan 4. hakemlik görevini ise Serkan Pınar üstlenecek.

Somaspor-Ankaraspor Maçını Erhan Kutlu Yönetecek

Erhan Kutlu 2.Kez Düdük Çalacak

Somaspor-Ankaraspor maçıyla beraber 72.maçına çıkacak olan Erhan Kutlu, geçen sezon yer aldığımız Kırmızı Grup 29.hafta mücadelesinde Sivas Belediyespor’u evimizde 2-1 mağlup ettiğimiz maçta düdük çaldı. (maçın geniş detaylarına şuradan bakabilirsiniz)

Bir Galibiyetimiz Var

Ankaraspor‘la bu zamana kadar 3 resmi maç yaptık. Başkent temsilcisi ile oynadığımız maçlarda alınan sonuçlar,  bağlantılı haberler ve haftanın maç programı şöyle;

Ankaraspor 0-3 Somaspor
Somaspor 0-1 Ankaraspor
Ankaraspor 1-0 Somaspor

Bağlantılı Haberler:

Ankaraspor 0-3 Somaspor
Somaspor 0-1 Ankaraspor
Somaspor-Ankaraspor Maç Önü
Basatemür Maçı Değerlendirdi
Ankaraspor 1-0 Somaspor
Ankaraspor Somaspor Maç Önü

Tüm karşılaşmaların 5 Mart Pazar günü saat 14:00’da oynanacağı 25.haftanın maçları şöyle

Şanlıurfaspor-Tarsus İd
Isparta 32-İnegölspor
Arnavutköy- Bayburt
Nazilli Bld-Erokspor
Menemen Fk-Erzincanspor
Batman Petrol-Çorum Fk
Bursaspor-Amed Sf
Somaspor-Ankaraspor
Afyonspor-Sivas Bld

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN