Somaspor-Ankaraspor Maç Önü

Somaspor-Ankaraspor Maç Önü

Somaspor 36.hafta evinde Ankaraspor’u konuk edecek. Ligde iddiası olmayan ve orta sıralarda yer alan iki takımın mücadelesi prestij niteliği taşıyor.

Somaspor 52 puanla 9.sırada yer alırken başkent temsilcisi 48 puanla 11.sırada yer aldı.

İlk maçı Ankaraspor kazandı.

Siyah-beyazlı ekibimiz, ligin 17.haftasında  Osmanlı Stadında ilk yarısı golsüz berabere sona eren maçtan 71. dakikasında Şahin Fıstıkçı‘nın ayağından yediği golle 1-0 mağlup ayrıldı.

Somaspor’un gençlerle sahaya çıkması bekleniyor

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, Etimesgut Belediyespor maçının ardından bloğumuza şurada yaptığı açıklamada: ”Daha çok genç oyuncuların, forma şansı az bulan oyuncuların fazla süre alacağı üç maç oynayacağız. Onları da önümüzdeki yılki planlamada nerede olacaklarını gösterme açısından da fırsat olacak. Bu hem önümüzdeki sezonun hazırlıklarını hem de az süre bulan oyuncularımızla bu kalan üç maçı en iyi şekilde geçirip sezonu tamamlayacağız.’’ demişti. Somaspor‘lu genç oyuncularda teknik direktör Burhanettin Basatemür’un bu açıklamasından sonra Ankaraspor maçında forma bekleyecekler.

 

4 oyuncumuz sınırda!

Siyah-beyazlılarda cezası sona eren Yasin Yıldız görev verilmesi halinde sahada olurken, dört oyuncumuzda sarı kart sınırında bulunuyor. Tunay Meral, Yılmaz Ceylan , Mücahit Aslan ve Osman Hanoğlu sarı kart sınırında bulunan oyuncular. Bu oyunculardan her hangi bir sarı kart görmesi halinde 37.hafta deplasmanda oynanacak 1461 Trabzon maçında cezalı duruma düşecek.

Maçın hakemi Süleyman Bahadır

TFF 2.Lig 36.haftasında Pazar günü saat 15.00’de Somaspor ile Ankaraspor arasında oynanacak maçı  Eskişehir Bölgesi Klasman hakemi Süleyman Bahadır yönetecek. Bahadır’ın yardımcılıklarını M.Kağan Bingül,  Sabri Öge ve Tunç Özdemir yapacak.

Süleyman Bahadır’la 4.Randevu

Karşılaşmanın orta hakemi Süleyman Bahadır, geçen sezon Misli com 3.Lig 3.Grup‘un 3.haftasında deplasmanda Elazığ Karakoçan FK ile 1-1 berabere kaldığımız maç 7.hafta  Turgutluspor ile Atatürk Stadı’nda 1-1 berabere kaldığımız maç ve son olarak 15.hafta kendi sahamızda Silahtaroğlu Vanspor’u Yılmaz Ceylan’ın golleriyle 2-0 mağlup ettiğimiz maçları yönetti. (Haberin görselindeki orta hakem)

Bağlantılı Haberler:

Basatemür Ankaraspor Maçını Değerlendirdi
Ankaraspor 1-0 Somaspor
Ankaraspor Somaspor Maç Önü
Ankaraspor Maçımızın Hakemleri Açıklandı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN