Somaspor-Amed Sportif Maçı

Somaspor-Amed Sportif Maçı

TFF 2.Lig Beyaz Grupta gözlerin ve kulakların olacağı 23.haftaya Somaspor-Amed Sportif maçı damga vuracak

Atatürk Stadı’nın zemini, geçen hafta Şanlı Urfaspor maçında 33.000 kişi kapasiteli Diyarbakır Stadını hınca hınç dolduran, You Tube kanalında ise (bugün itibari ile) 365 Bin görüntüleme ile rekor kıran Amed Sportif Faaliyetleri takımı, diğer yandan mütevazi kadrosuyla beş maçtır kaybetmeyen ve başarılı sonuçlar elde eden Somaspor maçına ev sahipliği yapacak..

4 Şubat Cumartesi günü yani yarın saat 13:00’da oynanacak zorlu maç FuchsSports YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Yani bakıldığında grupta tüm gözler ve kulaklar Somaspor-Amed Sportif maçında olacak..

YASİN ABDİOĞLU SOMASPOR FORVET OYUNCUSU

Tanıdık isim Yasin Abdioğlu

Zorluk derecesi yüksek bu karşılaşmada Yasin Abdioğlu bize karşı forma giyecek.
2020–2021 sezonunda yarım devre Somaspor forması giyen ve attığı bir birinden güzel gollerle Trabzon FK’ya transfer olan Yasin Abdioğlu, Atatürk Stadına bir kez daha gelecek. Fakat bu sefer Amed Sportif forması altında bize rakip olacak.

Yensende-Yenilsende

Evet, yukarda belirttiğimiz gibi yarın gurubun kuvvetli takımlarından birini konuk edeceğiz Atatürk Stadı’nda. Geride kalan 22 haftada 40 puan toplayan ve puan cetvelinde aynı puana sahip Erokspor ile zirveyi paylaşan, kesinlikle saygı duyulası işler yapan Amed Sportif.. Bizim takım özelinde defalarca yinelediğimiz gibi; mütevazi kadrosuyla her geçen hafta kazanmaya endeksli ve başarıya yürüyen bir takım; gerek iç saha gerekse dış saha ayırımı yapmadan takım değeri bir hayli yüksek olan rakiplerini mağlup etme başarısı gösteren ‘’Dumanlı Kentin Puslu Çocukları’’ yensende-yenilsende SİYAH-BEYAZ DEVAM…

Bizi Somadaspor Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN