Somaspor Altyapısında Teknik Kadro Yapılanması Tamam

Somaspor Altyapısında Teknik Kadro Yapılanması Tamam

2.Ligdeki temsilcimiz Somaspor’un altyapısında yeni sezonun teknik kadro yapılanması tamamlandı.

Siyah-beyazlı camia ilk olarak deneyimli teknik adam Bahadır Özgen‘i Altyapı Eğitim Sorumlusu olarak göreve getirmesiyle süreci başlattı.

Bahadır Özgen’in sportif sorumlu olarak başladığı ekipte Ramazan Çapar ve Kadir Bilir‘den sonra İsmail Kavruk, Mertcan Ozan, Aydın Güven Güneri, Uğurcan Bilen, Mehmet Ertem ve Baran Yüksel’de  proje kapsamına dahil edildi.

Projede görev dağılımı şöyle oluştu:

Altyapı İdari Sorumlusu Özgür Şen ve Altyapı Eğitim Sorumlusu Bahadır Özgen‘in inisiyatifinde gerçekleşen proje de yaş gruplarında dağılım aşağıdaki şekilde gerçekleşti.

Özgür Şen- Altyapı İdari Sorumlusu
Bahadır Özgen- Altyapı Eğitim Sorumlusu ve Bölgesel Gelişim U19 Takım Antrenörü
Kadir Bilir- Bölgesel Gelişim U17 Takım Antrenörü
Mertcan Ozan -Bölgesel Gelişim U16 Takım Antrenörü
İsmail Kavurk-Bölgesel Gelişim U15 Takım Antrenörü
Ramazan Çapar-Bölgesel Gelişim U14 Takım Antrenörü
Uğurcan Bilen- Tüm Grupların Kaleci Antrenörü



Yerel lig grupları

Aydın Güven Güneri- U13 Takım Antrenörü
Mehmet Ertem U-12 Takım Antrenörü
Baran Yüksel U11 Takım Antrenörü
Uğurcan Bilen- Kaleci Antrenörü

Somaspor Altyapısında Teknik Kadro Yapılanması Tamamlandı

İsmail Kavruk

Geçen sezon zor şartlar altında akademi lig takımlarının yükünü çeken İsmail Kavruk, yeni yapılanma ile ilgili olarak; ”Pandemiden sonra yeni oluşum içine giren Soma spor alt yapısı kalabalık teknik ekibiyle bu sene tüm gelişim liglerinde boy gösterecektir. Bu süreçte yanımızda olan başkanımız, yöneticilerimiz ve bütün hocalarımıza teşekkür ediyorum.”dedi



Mertcan Ozan

Yine geçen sezon İsmail Kavruk ile birlikte sürecin devam etmesinde büyük katkı sahiplerinden biri olan Mertcan Ozan ise; ”Bu sezon her yaş grubu ile gelişim liginde olacak olan Soma Spor, tecrübeli teknik sorumlulardan oluşan kadrosu ile önemli işler başarmayı hedef olarak belirledi. Amacımız çok çalışmayı ilke edinerek üst gruplara oyuncu aktarabilmek.”dedi.

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN