Somaspor, Altınorduspor’u 1-0 Mağlup Etti

Somaspor, Altınorduspor’u 1-0 Mağlup Etti

Somaspor liglerin başlamasına 14 gün kala 5.hazırlık maçını TFF 2.Lig Beyaz grup ekiplerinden Altınorduspor ile oynadı. Somaspor, Altınorduspor’u 1-0 mağlup etti

Saat 17:45’de Soma Atatürk Stadında yapılan karşılaşma 1-0 temsilcimiz Soma Spor‘un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Somaspor sahaya geçen sezon sürekli forma giyen Tunay, Erdem ve Mücahit haricinde tamamen yenilenmiş kadrosu ile Tunay-Mahmut-Ensar-Enes-Rıdvan-Mücahit-Oğuzhan-Erdem-Erkan-Kamil ve Arda on biri şeklinde çıktı.

Maçın ikinci yarısının bazı bölümlerinde ise oyuna Arda-Yılmaz-Ayberk-Reşat-Emir-Ceyhun-Burak-Kenan-Enes ve Emirhan dahil oldu.

Somaspor, ilk yarısı golsüz geçilen karşılaşmanın 90+2’dakikasında Yılmaz’ın nefis asistinde Kenan Fakılı‘nın golüyle Altınorduspor‘u 1-0 mağlup etti.

PROVA KARACABEY BLD.SPOR İLE

Siyah-beyazlılar 27 Ağustos’ta Isparta 32 Spor ile oynayacağı lig maçının provasını 19 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Karacabey Belediyespor ile yapacak.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN