Somaspor Alt Yapı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Somaspor Alt Yapı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Altyapıda başarılar elde edebilen bir yapıya kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Somaspor Futbol Akademi takımlarımız yeni sezona hazırlanıyor.

Alt Yapı Koordinatörü ve U19 sorumlusu Bahadır Özgen antrenörler; Ramazan Çapar, Mehmet Ertem, Güner Aydın Demirel, Boran Yüksel, Uğurcan Bilen ve Nakif Dinç yönetimindeki  takımlarımız, yeni sezon hazırlıklarını sıcak havaya rağmen Soma Belediyesi TFF Tesislerinde sürdürüyor.

Gelişim Liginde 3 Takımla Mücadele Edeceğiz

Bu kapsamda geçen sene tüm kategorilerde mücadele eden Somaspor Akademi takımımız bu sene 3 grupta U14, U16 ve U 19 takımları ile gelişim liginde mücadele edecek. U15 ve U17 grupları ve altyaş gruplarında ise yerel ligde mücadele edecek.

Somaspor Alt YapıSomaspor Altyapı Teknik kadrosu

Altyapı ve U19 Teknik Sorumlusu Bahadır Özgen
U19 Yardımcı Antrenörü ve Küçük Gruplar Sorumlusu Mehmet Ertem
U16 Teknik Sorumlusu Ramazan Çapar
U16 yardımcı Antrenör ve Küçük Gruplar Altyapı Sorumlusu Boran Yüksel
U14 Teknik Sorumlusu ve Küçük Gruplar Sorumlusu Güner Aydın Demirel
Tüm Gruplar Kaleci Antrenörleri Nakif Dinç ve Uğurcan Bilen



Yeni sezon için kısa bir açıklama yapan Alt Yapı Koordinatörü ve U19 sorumlusu Bahadır Özgen, ”Öncelikle yeni sezon Somaspor A takımımız ve Altyapı daki tüm kategorilerimiz için hayırlı olsun. Kazasız-belasız-sakatlık olmadan, gelişerek, değişerek Somaspor Altyapısına yakışır, centilmence bir sezon olmasını diliyorum.

Geçen sezonki rakiplerimiz gelişim liglerinde yıllardır mücadele edip, tecrübeleri ile farkındalık yaratıyorlardı. Somaspor olarak ilk defa tüm kategorilerde katılım sağladık. Yıllardır altyapı ya büyük emek, yatırım yapan rakiplerimiz ile çoğu zaman başabaş mücadele eden sporculamız çok büyük tecrübe ve deneyim kazandılar. Her gruptaki oyuncularımız en az 20 maç üst düzey maç oynadılar. Bize bu imkanı veren yönetimize, destek veren belediyemiz ve sponsorlarımıza şahsım adına teşekkür ediyorum.



Hedefimiz geçen sezonun üstüne dahada koyarak , oyunsal, teknik, taktik, bireysel gelişimi dahada ilerleterek sezon da oyun mantalitesini sahaya yansıtan, çağdaş futbolun gerektiğini yapan sporcular yetiştirmek. Altyapımız daki hocalarımız da bu anlamda gelişiyor ve somamıza değerli antrenörler de Yetiştiriyoruz. Bu anlamda A takıma çıkan İsmail Kavruk ve Aliağa’ya giden Somalı Mertcan hocamız çok güzel bir örnek. Milli takım aday kadrosunda bulunan Mert Çalışkan, altyapımızda olan ve a takıma çıkan oyuncularımız bizim gurur kaynaklarımız”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN