Somaspor Aliağa FK’yı 2-1 Mağlup Etti

Somaspor Aliağa FK’yı 2-1 Mağlup Etti

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Somaspor Aliağa FK’yı 2-1 mağlup etti.

Somaspor, Liglerin başlamasına 18 gün kala 3.hazırlık maçını 3.lig 1. grupta mücadele edecek Aliağa FK ile sahasında oynadı.

İlk hazırlık maçında Batman Petrolspor’u 3-0 mağlup eden Somaspor ikinci hazırlık maçında Amed Sportif ile 0-0 berabere kalmıştı. Siyah-beyazlılar, üçüncü hazırlık maçını 3.ligin yeni takımı Aliağa FK ile Atatürk Stadı’nda oynadı. Somaspor mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Önemli Anlar…

Karşılaşmaya her iki yarıda farklı onbir ile çıkan her iki takım hazırlık maçı olmasına rağmen kora kor mücadeleye sahne oldu.
İlk yarı her iki takımda gol bulamadı devre 0-0 bitti.

İkinci yarıya farklı onbir ile çıkan iki takımda maçın 50.dakikasında organize gelişen Somaspor atağında kaleci ile karşı karşıya pozisyonda aşırtma bir vuruş yapan yeni transfer Arda Çolak takımımızı 1-0 öne geçirdi.

Aliağa FK Beraberliği Yakaladı

72.dakikada gelişen Aliağa FK atağında Mithat’ın golü ile durum eşitlendi.

Somaspor Yeniden Öne Geçti

77.dakikada Mücahit Aslan kendi gayretleriyle orta sağdan aldığı topu soldan ceza sahasına girip çizgiden altı pasta Hüseyin Emre Ekiz‘e “alda at” dedi ve Somaspor 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 2-1 Somaspor’un galibiyeti ile sonuçlandı.

4.Maç Altınorduspor İle

Siyah-beyazlılar’ın programında bir değişiklik olma ise 4.hazırlık maçı 13 Ağustos Pazar günü Altınorduspor ile Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Not:Haber telefondan yayına sürüldüğü için fazla detaylandırılma yapılamamıştır.

HABER:Ufuk Çoban/Soma
somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN