Somaspor Alaşehir Belediyespor Maçının Hazırlıklarına Başladı.

Somaspor Alaşehir Belediyespor Maçının Hazırlıklarına Başladı.

Altı hafta sonra evinde konuk ettiği Kartalspor’u, 29.dakikada Engin Taşdemir’in ceza sahası yayının üzerinden yaptığı gol vuruşuyla 1-0 mağlup ederek 3 puanla tanışan Somaspor, bu hafta sonu oynayacağı Alaşehir Belediyespor hazırlıklarına başladı.

Kartalspor maçından sonra futbolculara verilen 1 günlük izinin ardından tesislerde toplanan siyah-beyazlılar, hafta sonu deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşma için haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Teknik Sorumlu Mustafa Şen ve yardımcı antrenör İsmail Şarlayan nezaretinde üç bölüm halinde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümü; Fitnes antrenörü Serpil Konak ile, 40 dakika süren Fitnes çalışması Linyit Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Antrenmanın ikinci bölümü Linyit Stadında yine 20 dakika süre interval koşusu gerçekleşti..
Çalışmanın son bölümü ise; Alaşehir Belediyespor maçında uygulanacak taktiksel ve oyunsal formla son buldu.
Haftanın ilk antrenmanı olmasına rağmen, futbolcuların istekli ve arzulu olmaları gözden kaçmadı..

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN