Somaspor-Aksaray Maçını Altunbakır Yönetecek

Somaspor-Aksaray Maçını Altunbakır Yönetecek

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, TFF 2’inci Lig Kırmızı Grup 33.haftada oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak hakemleri açıkladı.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 41 puanla 9.sırada yer alan Somaspor, 33.hafta karşılaşmasında 39 puan ve bir maç fazlasıyla 11.sırada yer alan Motolux 68 Aksaray Belediyespor‘u konuk edecek.

Somaspor-Aksaray Maçını Ali Rıza Altunbakır Yönetecek

3 Nisan Çarşamba günü saat 15:00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Somaspor-Aksaray Belediyespor maçını Mersin Bölgesinden Ali Rıza Altunbakır yönetecek. 27 yaşındaki Altunbakır’ın yardımcılıklarını ise; Nezihi Aytar, Şeyhmuz Baysal ve Serkan Gürbüz yapacak.

Somaspor-Aksaray Maçınının Hakemi İlk Defa Somaspor Maçında

Somaspor maçıyla profosyonel ligde 92.maçına çıkacak olan Ali Rıza Altunbakır ilk defa Somaspor’un maçında görev yapacak. Altunbakır ligde son olarak 10.03.2024’te Amed Sportif’in Arnavutköy Belediyespor’u 5-1 mağlup ettiği maçı yönetti.

İlk Maçın Kısa Özeti

Ligin ilk yarısının 14.haftasında Aksaray Dağılgan Stadı’nda oynanan maçın bloğumuzda yayınlanan kısa özeti.
Somaspor, Aksaray Belediyespor’a deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Siyah-beyazlı temsilcimiz Somaspor, deplasmanda karşılaştığı Aksaray Belediyespor‘a her iki yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. Ev sahibi ekibe üç puan getiren golleri 2. dakikada Enes Tayfun kendi kalesine ve 47.dakikada eski Somaspor’lu Yasin Abdioğlu kaydetti.

Somaspor’da 85.dakikada Tunay Meral ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Siyah-beyazlı ekibimiz 14.hafta sonunda 20 puanda kalırken 3.galibiyetini Somaspor’dan alan Aksaray Belediyespor ise 13 puana yükseldi.Şeklindeydi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN