Somaspor, Akhisarspor Deplasmanında Geçerli Not Aldı

Somaspor, Akhisarspor Deplasmanında Geçerli Not Aldı

2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Somaspor, sezon öncesi son provasını Akhisar’da yaptı.

Somaspor, Akhisarspor deplasmanında geçerli not aldı. Siyah-beyazlı ekip, konuk olduğu Akhisarspor’u ilk yarıda Yasin Abdioğlu’nun yıldızlaşıp hattrick yaptığı maçta 3-0 mağlup etti.

YASİN HATİPOĞLU HATTRİCK YAPTI

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Somaspor, 5 Eylül’de Niğde Anadolu FK maçıyla başlayacak olan sezonun son provasını 2.Lig Beyaz grup ekiplerinden komşu Akhisarspor ile yaptı. Spor Toto Akhisarspor Stadı’nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve Niğde Anadolu FK maçı için iyi sinyaller verdi.

 

AKHİSARSPOR SOMASPOR ESTANTENE

Saat 17:30’da başlayan mücadele sıcak bir havanın altında ve güzel zeminde oynandı. Karşılaşmadaki ilk gol 12. dakikada geldi. Ramazan’ın sağ kanattan yaptığı güzel ortayı Yasin Abdioğlu sahalarımızda ender görünen müthiş röveşata vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi:0-1

YASİN HAİPOĞLU SOMASPOR

Siyah-Beyazlılar Farkı İkiye Çıkardı.

24.dakikada Yılmaz’ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunu kafayla ağlara gönderen Yasin Abdioğlu kendinin ve takımının ikinci golüne imza attı:0-2

YASİN HATİPOĞLU 3 GOLYasin Yasinn Yasinn!

Futbolun gereksinimlerini harfiyen sahada uygulayan Burhanettin Basatemür’un öğrencilerinden kurulan Somaspor, 43.dakikada farkı 3’e çıkardı. Sol kanattan Uğur Can’ın müthiş bindirip penaltı noktasına çıkardığı topa mükemmel ayak içi vuruşu yapan sahanın başarılı oyuncusu Yasin Abdioğlu hattrick yaptı:0-3 Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

AKHİSARSPOR SOMASPOR ESTANTENE

Burhanettin Basatemür, ikinci yarıya: Özcan, Oğuzhan, Talha, Ali ve Kerim’i sahaya sürerken, 3 gol atan Yasin, Uğur, Melih, Yılmaz ve Mücahit’i kulübeye çekti. İlerleyen dakikalarda da Tunay-A.Selçik, Ramazan-Kadir ve Erkul-Ö.Kalman değişikliği yaptı.

 

SOMASPOR AKHİSARSPORU 3-0 MAĞLUP ETTİ

ikinci yarıda skoru tutma adına mücadele gücünü iyice yüksek tutan siyah-beyazlılar, 90 dakikayı güçlü rakipleri karşısında ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 galip tamamlayıp yeni lig öncesi provasında bizlerden geçerli not aldı.

Bu karşılaşmaya ait 200’e yakın fotoğraflara ”Foto Galeri” bölümünden bakabilirsiniz.

İki takım arasında daha önce Soma’da oynanan maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Maçın geniş detayına buradan fotoğraflarına ise şuradan bakabilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN