Somaspor 6-7 Efeler 09 SFK

Somaspor 6-7 Efeler 09 SFK

Somaspor, Türkiye Kupası 2. Tur Eleme Maçında Aydın temsilcisi Efeler 09 SFK’ya evinde penaltılar sonucu 7-6 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

TFF Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur Eleme maçında normal süresi 1-1, uzatma bölümü ise 2-2 biten karşılaşmada penaltı atışları sonucunda Efeler 09 SFK’ya 7-6 mağlup olan Somaspor kupayı bıraktı, lige döndü.

Maçın gollerini: Efeler 09 SFK adına 7.dakikada Aytaç Deniz ve uzatma bölümünün 120.dakikasında Uğur Çetinkaya attı.
Somaspor gollerini ise: 90+3 Yusuf Tursun ve uzatma bölümünün 92.dakikasında Emrecan Bulut kaydetti.

Penaltılarda ise: Efeler 09 SFK adına Furkan Çarkçı-Emrah Öztürk-Mahmut Emin Kabul-Kaan Yılmaz ve Uğur Çetinkaya attı. Recep Dayak penaltı kaçırdı.

Somaspor adına:Can Muhammet Vural-Mustafa Şengül-Yusuf Tursun-Emirhan Uzun kaydetti. Yılmaz Ceylan ve Furkan Birdal penaltıyı gole çeviremeyen oyuncular oldu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN