Somaspor 4 Maça Kilitlendi

Somaspor 4 Maça Kilitlendi

Somaspor son üç haftanın eksikler yüzünden en çok sıkıntıya giren takımlardan biri oldu.

Siyah-beyazlı camiada koronavirüs, sakatlar ve cezalılar’ın çokluğu nedeniyle yedi puan kaybı yaşaması, en çokta teknik direktör Burhanettin Basatemür’u sıkıntıya soktu.

Sezona fırtına gibi başlangıç yapan; 8, 10 ve 11.haftayı namağlup liderlik koltuğunda geçiren siyah-beyazlılar, son üç hafta da koronavirüs ve sakat oyunculardan dolayı toplam yedi puan kaybetti. O üç maçta; hasta, sakat ve cezalı olan 7 oyuncunun takıma olumsuz yansımasını açıkça yaşadık..


Puan kayıplarını ilk yarıda kalan dört maçta telafi edeceklerine inandığımız siyah-beyazlılar sırasıyla;

İlk maçını 20 Aralık’ta 18 puanla 9.sırada yer alan ve son altı maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Altındağ Spor ile deplasmanda oynayacak.

24 Aralık’ta bir maçı eksik 10 puanla 12.sırada yer alan Osmaniyespor FK’yı Atatürk Stadı’nda konuk edecek.

Sıkıntılarla dolu geçen 2020’nin son maçını 30 Aralık Çarşamba günü 10 puanla 13.sırada yer alan Tokat temsilcisi Erbaaspor ile deplasmanda oynayacak.

İlk yarıya Erokspor deplasmanında galibiyetle başlayan Somaspor, ilk yarının son maçını 6 Ocak 2021 Çarşamba günü 19 puanla 8.sırada yer alan Isparta 32 Spor ile evinde oynayıp devreyi tamamlayacak..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN