Somaspor 4.Hazırlık Maçını Keçiörengücü İle Oynadı

Somaspor 4.Hazırlık Maçını Keçiörengücü İle Oynadı

Yeni sezon hazırlıklarının 2.etabını Bolu’da sürdüren siyah-beyazlı ekibimiz Somaspor, buradaki ilk hazırlık maçını 1.Lig ekiplerinden Keçiörengücü ile oynadı.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele verecek olan Somaspor, 2. etap kamp yeri Bolu´da ilk hazırlık maçına çıktı.
Burhanettin Basatemür’ün tüm oyunculara yer verdiği karşılaşmada daha hazır görünen Keçiörengücü karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.

Siyah-beyazlı ekibimiz,12 gün sürecek Bolu kampında ikinci hazırlık maçını ayın 28’inde (takım henüz belli olmadı) 1 Ağustos’ta Karşıyaka ve 2 Ağustos’ta Iğdır FK ile oynayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN