Somaspor 4-1 Balıkesir Baltok

Somaspor 4-1 Balıkesir Baltok

Bucak Belediye Oğuzhanspor ile Play-Off 1.Kademesi mücadelesinde 4 veya 5 Mayıs’ta karşı karşıya gelecek olan Somaspor, bir yandan antrenmanlarını sürdürürken diğer yandan da hazırlık karşılaşması oynuyor.

SOMADASPOR

Normal sezonun ardından tüm hazırlıklarını play-of maçlarına göre yapan Somaspor, Soma Belediyesi TFF Spor Tesislerinde antrenmanlarını sürdürürken Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşması öncesinde hazırlık maçı oynadı.

Siyah-beyazlılar, Spor Toto 1.Lig takımlarından Balıkesir Baltok’un U-21 takımı ile karşı karşıya geldi.




Hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Sipki, Üzeyir Ergün, Ufuk Hançer ve Mustafa Şengül karşılaşmayı tribünden izledi.
Soma Atatürk Stadında oynanan maça Somaspor:Onur-Hakan-Akın-Coşkun-Caner-Süleyman-Agah-Berkant-Atalay-Yusuf ve Toma On biri ile çıktı. Mustafa Bahadır’ın ikinci yarı da tüm oyunculara şans verdiği karşılaşmada siyah-beyazlılar ilk yarıyı Berkant İstanbul, Serdar Gür’ün kendi kalesine attığı gollerle 2-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili olan Somaspor Atalay Demirtaş ve Toma Tabatadze’nin´in golleriyle sahadan 4-1 galibiyetle ayrıldı. Konuk ekibin tek golünü Alperen kaydetti.

ÖZGÜR BAYER VE KAZIM AÇIKGÖZ YILLAR SONRA
Balıkesir Baltok’un yardımcı hocası Özgür Bayer ve Somaspor Tesis Amiri Kazım Açıkgöz, maç sonrası hasret giderdi.  1999-2000 3.lig sezonunda Soma Linyitspor formasını giyen Özgür Bayer, o dönemde kulüp müdürlüğü ve paf takım hocalığı yapan Kazım Açıkgöz ile eski günleri yad eden kısa sohbet yaptı. Kazım Açıkgöz’ün evladı gibi sevdiği Özgür Bayer’i yıllar sonra görmesi onu bir hayli mutlu etti.








Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN