Somaspor 3.Hazırlık Maçını Bucaspor 1928 İle Oynadı

Somaspor 3.Hazırlık Maçını Bucaspor 1928 İle Oynadı

3.Lig 3.Grup Lideri Somaspor 3.hazırlık maçını Bucaspor 1928 ile oynadı

İkinci devre hazırlıkları kapsamında TFF Soma Belediye Tesislerinde gerçekleştirdiği 9 günlük kampı tamamlayan Somaspor 3.hazırlık maçını Bucaspor 1928 ile oynadı ve maç haftasına girdi.

Somaspor 2-3 Bucaspor 1928

12 Ocak’tan itibaren ikinci yarı kamp çalışmalarını  TFF Soma Belediye Tesislerinde gerçekleştiren siyah-beyazlı ekibimiz, Bucaspor 1928 ile oynadığı hazırlık maçında rakibine 3-2 mağlup oldu.



Daha önce Ziraat Türkiye kupasında İzmir’de karşı karşıya gelen 3.Grup lideri Somaspor ile 1.Grup lideri Bucaspor 1928 bu sefer hazırlık maçında Soma Atatürk Stadı’nda karşılaştı.

5 Golün Atıldığı Mücadele Konuk Ekibin Üstünlüğü İle Bitti.

Onur Ulaş’ ve Erkul Küçük’ün sakatlıklarından dolayı yer almadı maçta Somaspor sahaya: Tunay-Enes-Hakan-Mustafa-Abdullah-Oğuzhan-Nurettin-Uğur-Özcan-Muhammet ve Koray on biri ile çıktı.

Maça hızlı başlayan Somaspor 6.dakikada Umut Koray Öz‘ün golüyle 1-0 öne geçti. 35.dakikada Umut Koray Öz’ün 25 metreden çektiği şut direkten döndü.

Bucaspor 1928, 12.dakikada Ufuk Er ve 40.dakikada Oğuz Aydın‘ın ayağından bulduğu gollerle ilk yarı 2-1 önde tamamladı.

Somaspor 62.dakikada  Özcan Aydın‘ın golüyle durumu eşitledi:2-2 Bu dakikadan sonra Somaspor ve Bucaspor kulübede yer alan tüm oyuncuları sahaya sürdü.

Misafir ekip Bucaspor, 84.dakikada Hasan Çelik‘in attığı golle karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.


11 Antrenman, 3 Hazırlık Maçı Oynadı

Somaspor, kendi tesislerinde kamp süresince 11 antrenman yaparken 3 de hazırlık karşılaşması oynadı. 9 Günlük sürece 3 hazırlık maçı sığdıran Somaspor, 1 galibiyet alırken iki kez sahadan mağlup ayrıldı..

Somaspor 2-4 Akhisarspor

Siyah-beyazlılar, ilk olarak 16 Ocak Cumartesi günü genç oyuncularında süre aldığı maçta  TFF 1.Lig  ekiplerinden Akhisarspor ile Soma Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Ercan Soylu‘nun yönettiği karşılaşma konuk ekip Akhisarspor’un 4-2 üstünlüğü ile sona erdi. Somaspor’un gollerini Melih Şencan ve Abdulkadir Çelik attı.(maçın detaylarına buradan maçla ilgili Burhanettin Basatemür’un açıklamarına ise şuradan bakabilirsiniz)

Manisaspor 0-1 Somaspor

Siyah-beyazlı ekibimiz, 18 Ocak’ta 3.Lig 1.Grup ekiplerinden Manisaspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı Oğuzhan Yıldırım‘ın golüyle 1-0 kazandı. (maçın detaylarına şuradan bakabilirsiniz)

NOT: Maçta atılan gollerin VİDEO görüntülerini izlemek için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN