Somaspor, 3.Etap Kampı İçin Bolu’ya Hareket Etti

Somaspor, 3.Etap Kampı İçin Bolu’ya Hareket Etti

TFF 2.Ligin yeni ekiplerinden Somaspor, 3.etap kamp çalışması için bugün Bolu’ya hareket etti.

Yeni sezonda Manisa’yı 2.Ligde Turgutluspor ve Akhisarspor ile birlikte temsil edecek olan Somaspor, 3.etap kamp çalışmalarını Bolu’da sürdürecek.

Teknik direktör Burhanettin Basatemür ve yardımcı antrenörler Mahir Çeneli, Erencan Eren, Mustafa Şen ve Gökmen Çalışkan yönetiminde Bolu Termal Otelde çalışmalarını sürdürecek olan Somaspor, burada 10 günlük çalışma içerisinde 3 de hazırlık maçı oynayacak.

Siyah-beyazlılar, Bolu kamp çalışmasını tamamladıktan sonra yeniden Soma’ya dönerek 5 Eylül’de başlayacak ligin hazırlıklarına TFF Soma Belediye Tesislerinde devam edecek.

Basatemür, ''Bütçemiz Ve İmkanlarımız Çerçevesinde Kurduğumuz Hedefli Ve Güzel Bir Takımımız Var

Basatemür, ”Bütçemiz Ve İmkanlarımız Çerçevesinde Kurduğumuz Hedefli Ve Güzel Bir Takımımız Var”

Bolu yolculuğu öncesinde, Soma’da yeni sezon ilk ve ikinci etap kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade eden teknik direktör Burhanettin Basatemür, “12 Temmuz’da başladığımız ve 4 hazırlık maçı oynadığımız hazırlık dönemimiz sona erdi ve Bolu”ya geçiyoruz. Bütçemiz ve imkanlarımız çerçevesinde kurduğumuz hedefli ve güzel bir takımımız var. Tüm oyuncularımızdan memnunuz. Amacımız hem bireysel hem de takım olarak gelişmek. Bunun için teknik ve yardımcı destek ekibimizle beraber çalışıyoruz. İnşallah Bolu dönüşü daha iyi duruma gelmiş olacağız.” açıklamalarında bulundu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN