Somaspor 2.Ligden Oyuncu Transfer Etti

Somaspor 2.Ligden Oyuncu Transfer Etti

Süper Lig takımlarından Antalyaspor’dan Erman Vardar ve 3.Lig’den Modafen forması giyen Alper Uğuz’u kadrosuna katan Somaspor 2.Ligden oyuncu transfer etti.

3.Transfer hakkını forvet oyuncusundan yana kullanan siyah-beyazlılar, Erman Vardar, Alper Uğuz ve Kadir Yurttadur‘un lisanslarını Erokspor maçından sonra çıkaracak.


Somaspor, Kadir Yutdaduru transfer ettiKadir Yurttadur

25 Haziran 1999 Şişli doğumlu 1,82 boyundaki forvet oyuncusu Kadir Yurttadur, futbola Zeytinburnu alt yapısında başladı. 5 Sezonluk Zeytinburnu macerasının ardından sırasıyla; Damlaspor, Altınordu, Niğdespor ve son olarak Ergene Velimeşespor formaları giydi. UEFA Gençlik Liginde 4 maç 3 gol, 1.Ligde 1, 2.Ligde 17 maç 2 gol, Türkiye Kupasında 2 maç oynadı.

Gerçekleşen bu transfer her iki tarafa da hayırlı olsun..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN