Somaspor, 10 Günde 3 Zorlu Maç Oynayacak

Somaspor, 10 Günde 3 Zorlu Maç Oynayacak

Sezonun ilk iki haftasına istediği gibi bir başlangıç yapamayan Somaspor, 10 günde üç zorlu maç oynayacak.

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren ve son iki maçında ilk hafta Batman Petrolspor’a evinde 1-0, ikinci hafta ise deplasmanda Çorum FK ‘ya 2-0 mağlup olarak morali bozulan Somaspor’u, zorlu maç takvimi bekliyor.

Siyah-beyazlılar, 10-18 Eylül tarihleri arasında 1’i deplasman olmak üzere 3 zorlu maç oynayacak.
hedef 7 puan

Beyaz grupta 2’inci haftayı 18’inci sırada tamamlayan Somaspor, on gün içerisinde oynayacağı üç maçta minimum 7 puan hesap ediyor. Siyah-beyazlılar bu rakamları tutturduğu takdirde biraz nefes alacak. Fakat temsilcimizin 3 maçlık periyotta oynayacağı maçlar hiçte kolay değil.

10 güne sığdırılacak bu karşılaşmalarla zorlu maç haftalarına girecek ekibimiz, hem fizik-kondisyon, hem mental, hem de taktik yönden kendisini peş peşe oynayacağı bu maçlara hazırlıyor. Sivas Bld.Spor maçıyla başlayacak 10 günlük maç trafiği, Amed Sportif ve Esenler Erokspor maçıyla sona erecek

 

sivas belediyespor

İlk Sınav Sivas Bld.Spor Maçı Olacak.

Zorlu maç trafiğimizin ilki bu hafta bizim gibi sezona kötü başlayan Sivas Belediyespor ile olacak.. Geçen sezonun aksine bu sezona kötü başlayan Sivas ekibi içinde bizim maç çıkış maçı niteliğinde olacak. Geçen sezon iki maçta da mağlup etme başarısı gösterdiğimiz rakibimiz karşısında yine aynı başarıyı gösterip, Amed ve Erokspor maçlarına özgüvenli çıkmayı hedefliyoruz.

amed sportifAmed Sportif

Zorlu maç trafiğinde ikinci karşılaşmamızı 2 maçta bir galibiyet ve bir beraberliği bulunan Amed Sportif ile yapacağız. Tarihimizde ilk defa karşılaşacağımız Amed Sportif ile hafta içi mesaisini deplasmanda oynayacağız.

EroksporEsenler Erokspor

3.Ligde aynı grupta yer aldığımız ve tıpkı Sivas Belediyespor gibi onları da içeride ve dışarıda mağlup ettiğimiz Esenler Erokspor ile sıkıştırılmış maç trafiğimizi tamamlayacağız.

somaspor hekimoğlu trabzon hakemler

Somaspor-Sivas Belediyespor Maçı Batuhan Kolak’ın

10 Eylül Cumartesi günü saat 16:30’da Somaspor-Sivas Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden 26 yaşındaki Batuhan Kolak yönetecek. Kolak’ın yardımcılıklarını Kadir Akıllı, Kerem İlitangil ve dördüncü hakem Erdem Temel yapacak.

Batuhan Kolak İle 4.Kez..

Orta hakem Batuhan Kolak, ilk olarak 28 Ekim 2018 Pazar günü Atatürk Stadında oynadığımız Somaspor 1-1 Çiğli Belediyespor (detaylara buradan bakabilirsiniz), 14.04.2019’da Gülbahçespor 0-0 Somaspor ve son olarak ta 30 Ocak 2022’de TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Somaspor’un evinde Diyarbekirspor’u  Melih Şencan’ın 29 pen ve 90+4 attığı gollerle 2-1 mağlup ettiği maçlarda görev aldı..



Evet sevgili takipçilerimiz, yazılarımızı yakından takip edenler bilir sezonun ilk maçı olan ‘’Batman Petrolspor Maç Önü’’ yazımızda belirtmiştim ‘’her maçın ayrı bir hikayesi var’’ demiştik..
Batman ve Çorum maçları bizim için tamamen hayal ürünü olan hikaye oldu.. Bu hafta Sivas Bld.Spor maçıyla başlayacak başarı dolu hikayemiz, yukarıdaki görselde; geçen sezon Sivas Bld.Spor maçının ardından yaşanmış, gerçek hayattan alınmış olsun. SİYAH-BEYAZ DEVAM

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN