Soma’nın Gururu Selis Demirci Milli Takımda..

Soma’nın Gururu Selis Demirci Milli Takımda..

Türkiye U-17 Kız Milli Takımımızın, 8 ve 10 Ağustos 2018’de Rusya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna Soma Zaferspor’un orta saha ve forvet oyuncusu Selis Demirci de davet edildi.


ARLANCAN, ”PROJELERİMİZİN BİR PARÇASIYDI.MUTLUYUZ”
Kadın futbolunda Manisa ve Soma’yı Türkiye liglerinde başarıyla temsil eden Zafer Spor ve Gençlik Kulübü Bayan takımı Antrenörü ve Kulüp başkanı Hakan Arslancan oyuncusu Selis Demirci’nin Milli Takım’a davet edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:, “U-17 Kız Milli Takımımızın, 8 ve 10 Ağustos 2018 tarihlerinde Rusya ile oynayacağı hazırlık maçına kulübümüzün başarılı sporcularından Selis Demirci de seçildi. Öncelikle sizlerin aracılığıyla oyuncumuzu tebrik ediyorum. Soma’da 2,5 yıldır bayan futbolu konusunda ciddi faaliyet gösteren kulübümüz, çalışmalarının meyvesini daha önceki yıllarda olduğu gibi bu sezonda da almaya başladı. Projelerimizin parçalarından biri olan ”Milli Takıma Sporcu göndermek” bunu bu sezonda yerine getirdik.Çok mutluyuz.”dedi.

SELİS DEMİRCİ ”SORUMLULUĞUMU BİLİYORUM”
Daha önce U-15 Milli takımına seçilen ve başarılı maçlar oynayan Selis Demirci, U-17 Takımın Rusya ile oynayacağı maçların kadrosunda yer alması ile ilgili; “Çok sevdiğim ve çok emek verdiğim futbolun karşılığını almaya başladım. Manisa ve Soma adına Milli takıma seçilen tek oyuncu olmam oradaki sorumluluğumu bir kat daha arttırdı. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim.”dedi.

Genç Milli Takımlar Sorumlusu: Tolunay Kafkas yönetimindeki 17 Yaş Altı Kız Milli Takımı’nın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler:
Kevser Gündoğdu (Türkiyemspor Berlin), Kübra Peyker (1. FFC Frankfurt), Sude Nur Sözüdoğru (Horozkentspor)

Defans:
Aleyna Gültekin (Kayseri Gençler Birliği), Didem Dülber (Fomget Gençlik ve Spor), Dilan Bora (Fomget Gençlik ve Spor), Sadakat Saygılı (DJK Ingolstadt), Selin Akgün (FC Köln), Selin Türkoğlu (Karadeniz Ereğli Belediye Spor), Şevval Bağcı (Fomget Gençlik ve Spor), Tülay Ateş (Şanlıurfa Gençlik Spor)

Orta Saha:
Berivan İçen (Beşiktaş A.Ş.), Ece Tekmen (Kocaeli Bayan Futbol Kulübü), Elif Keskin (Beşiktaş A.Ş.), Leyla İlter (Kocaeli Bayan Futbol Kulübü), Melişah Sultan Karaçubuk (FC Bayern München), Mesude Alayont (Horozkentspor), Miray Işık (Hamburger SV), Nur Yaren Özpolat (AIK Fotboll), Özge Tosun (Horozkentspor), Selis Demirci (Soma Zafer Spor ve Gençlik), Seda Karabuğa (Horozkentspor)

Forvet:
Bengü Sena Bayrakçı (Adana İdmanyurduspor), Cansu Gürel (Konak Belediye Spor), Ebru Şahin (Fomget Gençlik ve Spor), Elanur Düz (Karadeniz Ereğli Belediye Spor)
Genç Milli Takımlar Sorumlusu: Tolunay Kafkas
somadaspor:Kaynak:TFF


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN