Soma’lı Oktay Çabuk’un Yüzü Gülüyor

Soma’lı Oktay Çabuk’un Yüzü Gülüyor

Soma’lı teknik adam Oktay Çabuk’un takımı Etimesgut Belediyespor, evinde konuk ettiği lider Bucaspor’u 1-0‘lık skorla devirerek, liderlikten etti.

Sezonun ilk yarısında Belediye Kütahya Sporda çalışan Somalı Antrenör Oktay Çabuk orada göstermiş olduğu başarı ile Belediye Kütahya Sporu Play off potasına sokmayı başardı.

Kulübün hedefleri ile kendi hedeflerinin uyuşmamasından dolayı Kütahya’dan ayrılan Oktay Çabuk üç günlük dinlenmenin ardından Aralık ayında 2. Lig ekibi Etimesgut Belediye spor ile anlaştı. Düşme potasında olan takımı ile Antalya da devre arası kampı geçiren ve yapmış oldukları transferler ile ligin 2. yarısına bomba gibi bir giriş yaptı.

Somalı teknik adam Oktay Çabuk'un Yüzü Gülüyor

Lideri devirdiler!

İlk maçta Sarıyeri deplasman da 1-0 ile geçmeyi başardılar. İkinci maçını ligde deplasman da hiç mağlubiyeti olmayan güçlü bir takım olan Bucaspora karşı oynayacaklardı. Pazar günü Ankara da oynanan maçta lig lideri Bucaspor 1928’i, 40. dakikada Turan Yılmaz’ın golüyle 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğundan ettiler. İki maçta iki galibiyet alarak tehlikeli bölgeden uzaklaşan Etimesgut Belediye spor bu hafta Uşak spor deplasmanın da zorlu bir maça çıkacak.

OKTAY ÇABUK

”Kariyerime yeni başarılar, yeni hedefler eklemeye devam edeceğim.”

Tecrübeli teknik adam Oktay Çabuk, ”Zorlu bir dönemde göreve geldik güzel bir teknik ekip ile mutlu bir aile ortamı sağladık. Ligin 2. yarısına muhteşem bir giriş yaptık ve buna da çok ihtiyacımız vardı. Umarım böyle de devam ederiz. Kariyerime yeni başarılar yeni hedefler eklemeye devam edeceğim.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN