Soma’lı İsmail Sarlayan, Bakır GB’yi Ligde Tuttu!

Soma’lı İsmail Sarlayan, Bakır GB’yi Ligde Tuttu!

Soma’nın başarılı teknik adamlarından İsmail Şarlayan, 6 hafta önce göreve geldiği Bakır GB‘nin ligde kalmasını sağladı.

Şarlayan, takımın başına geçtiğinde dört puanı bulunan yeşil-beyazlı ekip için; ‘’bu takım düşer’’ diyenlere inat 5 galibiyet 1 beraberlikle sezonun bitimine bir hafta kala 17 puanla 7.sırada ligde kalmayı başardı.

Bakır GB Teknik Sorumlusu İsmail Şarlayan

İyi oyunu iyi skora çevirmeye başardık.

Teknik adamlar için en büyük sevinç ‘’emeklerinin karşılığını sahada almaktır’’. İsmail hoca, azmetti, oyuncularına güvendi, eksik olan özgüveni aşıladı ve sonuç olarak ‘’bu takım düşer’’ diyenlerin hevesini kursağında bıraktı.

Göreve geldiği andan itibaren kendisine güvenenleri mahçup etmeyen başarılı teknik adam, “Sezon başı tüm zorluklara rağmen iyi bir ekip kurmaya çalıştık. Şartlar elvermedi ve sezona başlayamadık. Kağıt üzerinde iyi oyunculardan kurulu takımı sezon ortasına yaklaşırken, yeniden devraldık. 4 puanlı düşme potasındaki takımıma iyi oynadığımız ve bunu skora yansıtamadığımızı anlatmak bir kaç haftamızı aldı. İyi oyun, kötü skoru futbolcuların özgüvenini yerine getirdikten sonra; iyi oyunu iyi skora çevirmeye başladık. Daha sonra oturup onları izlemek kaldı geriye. Taraftar yönetim ve futbolcularımı can-ı gönülden kutlarım. Hak etmediğimiz yerdeyiz fakat kötünün iyisi diyelim. Yanımızda olup bizi destekleyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bundan sonrası da herkes için hayırlı olur İnşaAllah.’’dedi.

Halim Kaynak
İnci Ticaret

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN