Soma’lı Hocalar Özel Maçta Rakip Oldu..

Geçen yıl Somaspor’da birlikte görev yapan Soma’lı antrenörler özel maçta rakip oldu.

HABER:SOMADASPOR.COM

2017-2018 sezonunda Somaspor’da birlikte çalışan Kadir Bilir ve İsmail Şarlayan sezon sonunda Kınık Belediyespor ile anlaşmışlardı. İki deneyimli hoca çeşitli sebeplerden dolayı Kınık Belediyespor’daki görevlerini bıraktıktan sonra; Kadir Bilir İzmir Süper Amatör takımlarından Dikili Spor ile sportif direktör olarak anlaşma imzaladı. Birlikte çalıştığı İsmail Şarlayan ise Manisa süper Amatör takımı Kırkağaç Acaridman ile sözleşme imzaladı.

Bu gün oynanan Dikili SporKırkağac Acaridman hazırlık maçında bir birlerine rakip oldular.Dostane bir hava geçen maçta her iki yarıda da atılan karşılıklı golle ile maç 1-1 sona erdi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN