Soma’lı Bayan Avukatlar ”Birlikte Başaracağız”

Soma’lı Bayan Avukatlar ”Birlikte Başaracağız”

Zafer Spor Bayan Futbol Takımının  ”Birlikte Başaracağız” çağrısına ilk cevap Soma’daki bayan avukatlardan geldi.

8 Mart Dünya kadınlar gününde, Zafer Spor Kadın Futbol takımı sporcuları tarafından başlatılan,”Birlikte Başaracağız” hareketine katılan Soma’lı bayan avukatlar “Bu güne kadar böyle bir kulübün varlığını isim olarak biliyorduk. İçlerine girip sohbet edince, çok büyük bir başarı hikayesinin olduğunu gördük. Bundan sonra bizler de bu hikayenin bir parçası, kadınların ve kız çocuklarının fırsat eşitliği konusunda seslerini duyurmalarına katkı sağlamak için ”Birlikte Başaracağız” ekibine katılıyoruz. Soma Zafer Spor Kulübünün her faaliyetinde birlikte hareket edeceğiz. Bütün kadınları ve erkekleri bu hareketin ve hikayenin bir parçası olmaya davet ediyoruz. Çünkü daha adil bir yaşamı ne kadınlar tek başına, ne de erkekler tek başına başarabilecektir, mutlaka ”Birlikte Başaracağız” Dediler.

Bu konuda kişisel görüşlerine başvurduğumuz Bayan Avukatlar.

AVUKAT VECİHE UYSAL

Av. Vecihe Uysal: Yasalar önünde eşitiz, zihinlerde eşit olmayı ”Birlikte Başaracağız”

AVUKAT SANİYE CIMIK DEMİRCAN

Av. Saniye Cımık Demircan: Hiçbir kuş tek kanat ile uçamaz, Kadın ve erkek bir kuşun iki kanadı gibidir. En ileriye, en çabuk gitmeyi ”Birlikte Başaracağız”



AVUKAT HANDE KAYA

Av. Hande Kaya: Bu Kadının burada ne işi nar? Sorularının yerini Kadınlar nerede? Sorularının yer aldığı bir dünyada yaşamayı ”Birlikte Başaracağız” “ Yürekten atılan adımların muhatabı engeller değil, zaferlerdir. Daha nice zaferleri ”Birlikte Başaracağız”

AVUKAT ELİF TANIR SEVİNÇ

Av. Elif Tanır Sevinç: Kadın işi, Erkek işi yok. Kadın aklı, Erkek aklı yok. Kadın Sporu, Erkek sporu yok. İnsan var. Bu ayrımları ortadan kaldırmak ve eşit haklara sahip toplumda yaşamak için birlik olacağız ”Birlikte Başaracağız”

AVUKAT GAMZE KOCATEPE YILDIZ

Av. Gamze Kocatepe Yıldız: Bizler otobüs şoförü olabilir, tır sürebilir, futbol oynayabiliriz. Gerekirse sanayide usta olabiliriz. Kadın erkek hepimiz biriz, bizler birbirimizin rakibi değil tamamlayıcısıyız, eşit ve birlikte güçlüyüz. Güçlü olmayı ”Birlikte Başaracağız”

AVUKAT MERVE ECEM ALTIN

Av. Merve Ecem Altın: Sporun cinsiyeti yoktur. Sesimizi duyurmayı ”Birlikte Başaracağız” dediler..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN