Soma’lı Avukatlar Kupaya Ambargo Koydu!

Soma’lı Avukatlar Kupaya Ambargo Koydu!

Manisa Barosu tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Bahar turnuvasının şampiyonu yine Soma Avukatlar (Av.Kolikler) takımı oldu.

2021 yılından bu yana her sene Mayıs sonu veya Haziran başı gibi düzenlenen turnuvanın bundan önceki iki seferinde de olduğu gibi bu senede kupayı Soma Avukatları aldı.

Turnuvanın düzenlenişi gelenekselleştiği gibi şampiyonu da gelenekselleşmiş gibi duruyor. 2022, 2023 ve 2024 olmak üzere 3 senedir turnuvanın şampiyonu Soma Avukatlar takımı olmaktadır.
Turnuva halı saha turnuvası olup 7’şerli takımlar halinde, 25’er dakikalık iki devre şeklinde oynanmaktadır. Her sene Manisa merkezde bulunan halı sahalar turnuvaya ev sahipliği yapmaktadır.

Soma Avukatlar Futbol Takımı Şampiyonluk Kupası İle

Furkan Arslancan orda da boş durmadı!

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında attığı 14 golle gol krallığının en tepesinde yer alan Ticaret Odası takımından Furkan Arslancan, Baro turnuvasında kazanılan şampiyonlukta attığı 15 golle büyük katkı sağladı.

Arslancan: ”Kaliteli bir ekibiz ve başarı da doğal olarak sağlanıyor. ”

Soma Avukatlar Takım Sorumlusu Furkan Arslancan; ”Takım arkadaşlarımın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 3 turnuvadır kime sorumluluk verilirse üstesinden gayet başarılı bir şekilde geliyor. Kaliteli bir ekibiz ve başarı da doğal olarak sağlanıyor. Final maçını yöneten hem meslektaşımız olan hem de ülkemizin FIFA Kokartlı hakemi İbrahim Çağlar Uyarcan’a, turnuvayı düzenleyen ve organize eden Manisa Barosu başkanı Ümit Rona’ya ve ekibine teşekkür ederiz.”dedi.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN