Somadaki Şampiyonluk Daha Anlamlı Olacak

Somadaki Şampiyonluk Daha Anlamlı Olacak

Maça kendi yarı alanımızda bekleyerek  topu Osmaniyespor‘a bıraktık. 5’li defans gibi, Oğuzhan stoperler içine kadar girerek iyi bir toplu şekilde kalabalık bir defans hattı oluşturarak oynadık. Kısmen başarılıydık daha çok kontra kovaladık çok ta pozisyon bulduk böyle ama değerlendiremedik.

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

25.dakikadan sonra Osmaniye de ataklarda yavaşlama görüldü oyunu o dakikadan sonra istediğimiz gibi yönlendirmeye başlayarak oyun orta saha da daha çok geçmeye başladı. İyi bir taktik ve sistemle istediğimizi alarak içeri gittik.. Sonuçta her şey olumlu olunca skor mağlubiyet dışında bize yarıyordu. Yerinde akıllıca bir ilk yarı tamamladık..



OSMANİYESPOR FK - SOMASPOR 1-1İkinci yarı oyunu daha çok istediğimiz gibi oynadık, daha çok atak yapmaya başladık. Özcan’la soldan girip çok pozisyon bulduk ama oda vurulacak yerde vurmadı. Sürekli adam aradı, bunları değerlendiremedik ve gerilmeye başladık. Biraz da orta saha olarak düşmeye başladık. Dönüşler sıkıntı oldu burada belki bir orta saha takviyesi gelebilirdi Özcan ve Nurettin biri kanata kayıp orta sahaya Ali alınıp daha direnci artan rakibi karşılayan bir orta saha yapabilirdik..

OSMANİYESPOR - SOMASPOR 1-1Rakipte gol gelmeyince telaş yapmaya başladı. Ev sahibi ekip evinde oynamanın verdiği avantajla oyununu oynamaya çalıştı. Penaltı nasıl oldu? Oyuncularımızdan geç hamle mi geldi? Oğuzhan dan öyle anladım gol geldi rakipten burada bizim gereksiz panik durumumuz vardı her şey kontrolümüz altındaydı aslında.. Burada illa galip geleceğiz diye bir durum yok gereksiz gerildik oysa rahat olan taraf biz olmalıydık beraberlik bile çok güzel sonuç sonuçta turu burada atmasak ta olur..



OSMANİYESPOR FK - SOMASPOR 1-1Neyse ki golü yedikten sonra yine yüklenmeye başladık çok adamla, çoğaldık güzel orta Nurettin’in kafası golü bulduk. İstediğimizi aldık. Şimdi evimizde şampiyonluk turunu atmak kaldı. Siyah inciler’li arkadaşlar da maçı yayınlarken gergindiler sonuçta koskoca bir sezonun emeğine bağlı bir doksan dakika sonunda şampiyon olacaktık. Ama yine de bu kadar gergin olmaya hiç gerek yoktu biz her türlü şampiyonuz niçin böyle sinirli bir durumumuz oldu rakip direndiği içindi herhalde normal arkadaşlar kimse şampiyon takıma yenilmek istemez yenmek ister böyle bir durum aslında..



OSMANİYESPOR FK 1 1 SOMA SPORİçerde oynayacağımız maçın ardından şampiyonluk kutlamaları olması daha güzel onun için bir hafta daha erteledik bunu zaten bayraklar her tarafa tam asılmadı her yer Somaspor bayrakları ile süslenince şampiyonluk gelmesi daha anlamlı olacak yine de bugün iyi mücadele eden takımımız yenilgiyi kabul etmeyen anlayışla son dakika golü ile biz şampiyon olacağız dedirtti bu üst düzey mücadele eden takımı kutluyoruz herkesin emeğine sağlık ..Sağlıklı günlere Doğan Gülşen

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN