Soma’da Kurumlar Arası Voleybol Heyecanı Başladı..

Soma’da Kurumlar Arası Voleybol Heyecanı Başladı..

Soma Kaymakamlığı Başkanlığında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen, ilçemizdeki kurum ve kuruluşları kapsayan ”11. Soma Kaymakamlık Voleybol Turnuvası” 12 Şubat Pazartesi akşamı Yunus Emre IHO Spor Salonunda İmbat A.Ş-Milli Eğitim ve Esnaf Odası-Medigün Hastanesi arasında oynanan karşılaşmalarla Start aldı.

İmbat A.Ş ve Esnaf Odası rakiplerini aynı skorla 3-0 mağlup etti.

 

İMBAT 3-0 MİLLİ EĞİTİM
İlk karşılaşma geçen senenin turnuva şampiyonu İmbat A.Ş ile turnuva üçüncüsü Milli Eğitim takımları arasında oynandı. İmbat A.Ş toplam 84 dakika süren karşılaşmayı 25-11, 25-17 ve 25-8’lik setlerle 3-0 kazandı.

ESNAFSPOR 3-0 MEDİGÜN HASTANESİ
Turnuvanın ikinci gecenin son maçı, geçen sene turnuva ikincisi Esnaf ile Medigün Hastanesi arasında oynandı.

Toplam 59 dakika süren karşılaşmayı 25-11, 25-13 ve 25-20’lik setlerle Esnafspor 3-0 kazandı.

İkinci gün tek karşılaşma oynanacak:

13.02.2018 Salı 21:00 Devlet Hastanesi-Famtal

Fikstür İçin Buraya Tıklayınız!.
Tüm Turnuva Haberleri İçin Şuraya..
somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN